Hozelock tuinspuit

Bij een langere periode van droogte kan het verstandig zijn om uw gazon en tuin zelf te voorzien van water. U kunt daarvoor een Hozelock tuinspuit op uw tuinslang vastmaken, zodat u de waterverspreiding goed kunt regelen. Een tuinspuit is er in verschillende soorten en maten. Bij Haxo vindt u een ruim assortiment spuiten, van een simpele tuinspuit, tot een luxe lanssproeier. U kunt de Hozelock tuinspuit koppelen aan een Hozelock tuinslang met een van de vele Hozelock tuinslang koppelingen.

Net als bijna alle Hozelock tuinartikelen, kunt ook de tuinspuiten combineren met het Duitse merk Gardena. De tuinspuiten van Hozelock zijn verstelbaar in verschillende standen, afhankelijk van het type. U kunt daarbij denken aan de jet en de kegelstand bij de tuinspuit en het spuitpistool, terwijl de broes en de lanssproeier ook mildere, nevelstanden hebben voor uw kwetsbare planten en gewassen.
 

​Hozelock tuinspuit winkel

Haxo is dé online Hozelock tuinspuit winkel! Wilt u ook binnen uw bloemen en kamerplanten van water voorzien? Probeer dan eens de Hozelock handspuit met zijn twee sproeistanden. Deze handspuit is verkrijgbaar in verschillende groottes en uitvoeringen, variërend van 0.5 tot 1.25 liter.

In ons tuinartikelenassortiment vindt u een ruim aanbod aan verschillende bewateringshulpstukken! U kunt deze onderdelen gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen. Twijfelt u tussen verschillende soorten artikelen in de Hozelock tuinspuit winkel? Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag met deskundig advies! U kunt er bovendien voor kiezen om uw aankoop pas te betalen als die bij u bezorgd is. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct online uw bestelling te betalen.