Hozelock

Wilt u efficiënt uw planten, gazon en vijver onderhouden? Dat doet u eenvoudig met de tuinslangen en vijverpompen van Hozelock! In de uitgebreide webwinkel van Haxo zijn diverse soorten hulpmiddelen van dit vooraanstaande merk verkrijgbaar. Hozelock produceerde onder andere de eerste kunststof slangkoppeling (wat de basis was voor de naam ‘Hozelock’). Al meer dan 50 jaar levert Hozelock de hoogste kwaliteit. Ervaar deze nu zelf en bestel uw Hozelock tuinslangen, vijverpompen en andere accessoires bij Haxo!

 

Hozelock onkruidbrander

Om in de zomer echt te kunnen genieten van uw terras en tuin, kunt u eenvoudig uw onkruid verwijderen met de Hozelock onkruidbrander. In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse onkruidbranders van het specialistische merk Hozelock. Gebruiksvriendelijkheid staat bij Hozelock voorop waardoor iedereen met deze producten uit de voeten kan. Wanneer u een Hozelock onkruidbrander aanschaft, bent u verzekerd van een veilig apparaat dat het onkruid effectief verwijdert!

Hozelock slanghaspel

Wanneer u vaak in uw tuin te vinden bent, is een Hozelock slanghaspel onmisbaar! Omdat tuinbewatering in de zomer erg belangrijk is, vindt u bij Haxo een uiteenlopende collectie haspels. Zo bent u ook voor een muurhaspel of verrijdbare haspel bij ons aan het juiste adres! Op deze manier wordt het bewateren van uw gewassen of het reinigen van uw terras een eenvoudige klus. Het oprollen en slepen met tuinslangen is verleden tijd met de Hozelock slanghaspel. Bestel vandaag en profiteer van onze scherpe prijzen!

 

Hozelock tuinartikelen kopen

Bent u in de zomer ook vaak buiten te vinden? Dan kunt u bij Haxo Hozelock tuinartikelen kopen om het onderhoud van uw tuin zo eenvoudig mogelijk te maken. Naast onkruidbranders en haspels vindt u bij ons ook dripsystemen of bijvoorbeeld een tuinslang los. Ook voor het onderhouden van uw vijver vindt u bij Haxo diverse Hozelock artikelen. Met een vijverpomp of drukfilter wordt het schoonhouden van uw vijver een eenvoudige klus! Bij Haxo kunt u voordelig Hozelock tuinartikelen kopen die snel geleverd worden.