Hozelock watertimer

Voor wie zijn tuin of gazon wil besproeien met een zo groot mogelijk waterbesparing, komt Hozelock met de Hozelock watertimer. U kunt kiezen voor verschillende uitvoeringen met verschillende functies en sensoren. De Hozeock Watertimer Standaard stelt u gemakkelijk in met een ronde draaiknop. U kunt deze variant instellen tot aan 120 minuten. U kunt deze combineren met andere systemen, zoals bewateringssystemen van Gardena. Voor meer mogelijkheden kiest u de elektronische versie van de Hozelock watertimer. Deze variant heeft 13 standaardprogramma’s en een optie om uw eigen dagindeling in te stellen. U kunt deze watertimer eenvoudig aansluiten op een Hozelock sprinkler of een van onze Hozelock tuinslangen.

Hozelock watertimer kopen

Heeft u een besproeiingssysteem van Hozelock zelf? U kunt dan ook een Hozelock watertimer kopen en deze combineren met het bijvoorbeeld het Hozelock Easy Drip systeem met mini sproeiers. Zo kunt u de besproeiing van de kleinste tot de grootste planten nauwkeurig regelen! Als het van belang is dat uw tuin in de schemering voorzien wordt van water, dan kunt u dat met de Hozelock Sensor Controller bewerkstelligen. Deze watercontroller beschikt over een daglichtsensor en werkt daardoor alleen als het daadwerkelijk donker wordt in zijn omgeving.
Wilt u deze variant van de Hozelock watertimer kopen of een van de talloze andere artikelen op het gebied van tuinbewatering? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres! In onze webwinkel vindt u een uitgebreid aanbod met heldere specificaties. Bestellen is eenvoudig en u kunt zowel online als op factuur afrekenen. Wij zorgen dan dat u uw bestelling zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.