Intersteel Veiligheidsbeslag SKG3 greep/kruk Profielcilinder 72 mm met Kerntrekbeveiliging Aluminium Zwart

swipe

Merk:
Intersteel
Collectie:
Intersteel Living
Artikelnummer:
0023.379636
Materiaal:
Aluminium
Levertijd:

1-2 werkdagen

€ 59,95 53,50 44,21 excl. btw

Je bespaart 11%


Productomschrijving Intersteel Veiligheidsbeslag SKG3 greep/kruk Profielcilinder 72 mm met Kerntrekbeveiliging Aluminium Zwart

  • 10 jaar garantie
  • Complete set
  • Hoogwaardige materialen

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign.  De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeer ondersteunend aanwezig.

Intersteel Veiligheidsbeslag SKG3 greep/kruk Profielcilinder 72 mm met Kerntrekbeveiliging Aluminium Zwart

Deze ovale set voordeurbeslag bestaat uit aluminium en is hierdoor licht van gewicht en sterk tegelijk. Het veiligheidsbeslag is van een zwarte coating voorzien. Het product is SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om zwaar inbraakwerend beslag gaat. Daarnaast is het voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt bescherm tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. Deze set is voorzien van een greep aan de buitenzijde en een bijpassende kruk voor binnen en is zowel links als rechts toepasbaar. Het veiligheidsbeslag is geveerd en heeft een profielcilindergat maat van 72 mm. De PC uitsteekmaat is min. 11mm - max. 14.5 mm. 

Garantie en Onderhoud

Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Gereedschappen voor montage

Inbussleutel (wordt meegeleverd)| kruiskop schroevendraaier | schroef / boormachine | meetgereedschap.

Niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment deurbeslag


Kenmerken Intersteel Veiligheidsbeslag SKG3 greep/kruk Profielcilinder 72 mm met Kerntrekbeveiliging Aluminium Zwart

Merk
Intersteel
Collectie
Intersteel+Living
Barcode
8714186492086
Gewicht
1350 gram
Materiaal
Aluminium
Inhoud van de set
Inclusief Montagemateriaal
Kleur
Zwart
Keurmerk
Dit product is voorzien van een SKG*** keurmerk en is PKVW gekeurd
Afmeting
28 x 18 x 6,5 cm
Garantie
10 jaar