Deurbeslag

Of u uw deuren nu een moderne of een authentieke uitstraling wilt geven, bij Haxo.nl bent u altijd aan het juiste adres op het gebied van deurbeslag. Binnen ons ruime assortiment heeft u keuze uit veel verschillende soorten en onderdelen van het deurbeslag. Zo kunt u de entree van uw huis of een kamer in uw huis geheel naar eigen stijl vormgeven en is het altijd een warm en veilig welkom.

Deurbeslagen van Haxo

Binnen ons assortiment deurbeslag vindt u alles wat u nodig heeft om uw deuren helemaal af te maken. Al deze onderdelen zijn er in verschillende kleuren en soorten en kunnen met de deurbeslag toebehoren eenvoudig worden bevestigd. Bij Haxo bent u aan het juiste adres voor al deze verschillende soorten deurbeslag. 

Wat is deurbeslag? 

Deurbeslag is alles wat kan worden bevestigd aan een deur om de werking en het uiterlijk van de deur te verbeteren. U kunt hierbij denken aan deurkrukken, deurklinken, deurschilden en rozetten en ook de sloten van de deur. Deurbeslag maakt u deur dus niet alleen mooier en prakitscher, maar ook veiliger!
Bij een schuifdeur valt ook het schuifsysteem van de deur onder deurbeslag. Er zijn verschillende soorten deurbeslag verkrijgbaar van merken zoals Impresso. Of u nu op zoek bent naar deurbeslag voor een woning in landelijke stijl of voor een strak modern ingericht appartement in de stad, Haxo heeft het. 

Kleuren en stijlen deurbeslag

Heeft uw huis een moderne uitstraling en wilt u dat ook doortrekken in de deuren? Dan kunt u kiezen voor modern deurbeslag. Denk hierbij aan de standaard zilveren deurkruk zonder al teveel poespas. Ook kunt u gaan voor zwart deurbeslag. Hiermee maakt u van uw deur een echte eyecatcher en het draagt bij aan een strakke, moderne uitstraling in uw woning. Bent u meer van de ronde vormen en authenticiteit? Dan kunt u kiezen voor de antiek deurbeslag. Deze dragen bij aan een klassieke en chique uitstraling van uw huis, maar kunnen ook heel mooi staan in een modern interieur.

Deurbeslag is er in allerlei soorten en kleuren

Deurbeslag voor binnen en buiten

Deurbeslag kopen bij Haxo kan zowel voor binnen als buitendeuren. Houd er wel rekening mee dat u buiten gebruik maakt van materiaal dat weersbestendig is. Hiervoor kunt u kijken naar roestvrijstaal deurbeslag. Hierdoor gaat het deurbeslag langer mee en blijft het ook langer mooi. Ook voor uw tuinhek bieden wij deurbeslagen aan. Denk hierbij aan een tuinhekveer die ervoor zorgt dat uw tuinhek automatisch sluit nadat u de deur gebruikt hebt. Zo blijft uw tuinhek nooit open staan.

Veilig uw deur sluiten met deurbeslag

Deurbeslag is niet alleen bedoeld om uw deuren mooier te maken, het kan ook helpen bij de veiligheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld veiligheidssloten. Maar ook onderdelen die ervoor zorgen dat uw deur rustig en automatisch sluiten nadat u deze geopend hebt, bijvoorbeeld de deurdranger, deursluiter en deurveer. Vindt u het handig om uw deur open te hebben staan, maar valt deze iedere keer weer dicht? Dan hebben wij ook onderdelen die ervoor zorgen dat de deur open kan blijven staan. Hierbij kunt u denken aan deurvastzetters en deurstoppers. Deurstoppers zijn ook los te koop, zodat u deze niet hoeft te bevestigen aan de deur. Wanneer u uw deur soms iets te hard opent, kan deze schade veroorzaken aan de muur waar deze tegenaan knalt. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van deurbuffers en deurvangers. Deze vangen de deur als het ware op, zodat de muur beschermd wordt.

Deurbeslag online kopen bij Haxo

Deurbeslag kopen doet u bij Haxo. Haxo heeft alles van klassieke deurkrukken tot moderne deurknoppen en RVS deurklinken. U vindt hier honderden deurbeslag artikelen voor een aantrekkelijke prijs. Al ons deurbeslag is van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons naast deurbeslag voor normale deuren ook terecht voor onder andere schuifdeurbeslag, WC deurbeslag en veiligheidsbeslag. Onze webwinkel levert daarnaast zowel deurbeslag voor binnendeuren en buitendeuren. Er zijn merken verkrijgbaar als Brabantia, Metafranc, Qling, Martens en AXA. Voor al uw deurbeslag bent u bij ons aan het juiste adres.

Deurbeslag kopen doet u bij Haxo.nl

Meer informatie

Wilt u uw deurbeslag online kopen? Dan kunt u terecht bij Haxo. Naast deurbeslag kunt u bij ons ook terecht voor meubelbeslag en huisnummers. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden verkocht tegen een scherpe prijs. Meer weten over deurbeslagen of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en kunnen uw passend advies geven over uw situatie.