Filter op

Gardena Sprinkler

Met een Gardena sprinkler organiseert u de bewatering van uw tuin tot in de puntjes. De Gardena Pipeline Watertimer is een belangrijk onderdeel van het automatische sprinklersysteem van Gardena. Dit is een computer waarmee u precies kunt instellen wanneer en op welke plek uw bloemen, planten en struiken bewaterd worden. De verzonken Gardena tuinsproeiers vormen het sluitstuk van de Gardena sprinkler. Deze kunnen worden ingegraven en zijn dus nauwelijks zichtbaar… totdat u ze met de timer in werking stelt!

Gardena Pipeline Prinkler

De Gardena Pipeline vormt het hart van de Gardena Sprinkler. Dit is de waterleiding die u eenvoudig kunt ingraven en waarop u de watertimer, sproeiers en verschillende aansluitstukken kunt aansluiten. Wilt u verschillende zones in uw tuin automatisch besproeien? De automatische Waterverdeler van Gardena met zes uitgangen is eenvoudig op meerdere Gardena Pipelines aan te sluiten. Zo kunt u in de ene zone een Gardena zwenksproeier gebruiken, terwijl u in andere zones voor een gewone, verzonken sproeier of een Waterstopcontact kunt kiezen. U kunt zo zelf uw eigen Gardena sprinkler systeem samenstellen.     

Gardena Sprinkler kopen

Op Haxo kunt u niet alleen een Gardena Sprinkler kopen. Wij hebben een groot assortiment Gardena accessoires voor de Gardena Sprinkler, zoals een tuinslang aansluitset, een Gardena beregeningsventiel of een Gardena koppelstuk. Een Gardena sprinkler systeem moet passen bij het ontwerp van uw tuin. Onze klantenservice geeft u graag deskundig advies! Bekijk hier onze gehele assortiment Tuinslangen.