Sproeisysteem

Met de Gardena sprinkler heeft u de bewatering van uw tuin tot in het kleinste detail in handen. Geen druppel water zal worden verspreid in uw tuin, zonder uw kennis. Tegenwoordig is Gardena het grootste merk voor hoogwaardige tuingereedschap in Europa. Het uitgebreide assortiment van Haxo bestaat uit sproeiers, waterverdelers, ontwateringsventielen, aansluitsets, waterslangen en meer! Voor een Gardena sprinkler van topkwaliteit bent u bij Haxo op de juiste plek.

Gardena sprinkler planner

Besproeiing kan zo eenvoudig zijn, door middel van de Gardena sprinkler planner. Een goede planning en timemanagement is cruciaal voor het bewateren van de planten in uw tuin. Het is mogelijk om met de Gardena sprinkler planner een programma uit te stippelen, waarmee u alles naar eigen preferentie kunt invullen. De Gardena besproeiingsbesturing kunt u zelfstandig doen, of met behulp van professioneel advies. Neem gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice.

Gardena sprinkler system

Een modern Gardena sprinkler system zorgt voor uw planten en bespaart water. Zo kunt u meer tijd in uw tuin spenderen om te ontspannen. De bewatering van uw tuin gaat geheel automatisch met het Gardena sprinkler system. Hiermee kunt u precies instellen wanneer en op welke plek uw bloemen, planten en struiken bewaterd worden. Het systeem in combinatie met de Gardena tuinsproeiers kan worden ingegraven en is daardoor nauwelijks zichtbaar.

Gardena sprinkler slang

Om het water veilig en gemakkelijk van A naar B te krijgen, is de Gardena sprinkler slang een absolute must-have. Bij Haxo heeft u de juiste tuinslang voor iedere toepassing. Zo kunnen de slangen automatisch opgerold worden, zijn ze zeer mobiel en compact op te bergen. De Gardena sprinkler slang is gemakkelijk op andere producten van Gardena aan te sluiten. Bekijk het assortiment van Gardena in onze online winkel!