Besproeiingsbesturing

Besproeiingscomputers bieden vele mogelijkheden voor het bewateren van uw tuin. U kunt niet alleen een tijd instellen, zoals bij een watertimer, maar ook meerdere (vooringestelde) sproeiprogramma's en verschillende besproeiingstijden instellen.

Gardena Besproeiingscomputers

De Gardena besproeiingscomputers kunnen worden ingezet voor de aansturing van sproeiers, een Micro Drip System of een Sprinklersystem. De computers zijn eenvoudig te bedienen door het afneembare bedieningspaneel. U kunt de gewenste starttijd, duur en frequentie selecteren. 

De besproeiingscomputers worden batterij gevoed. Dankzij de batterij is de computer niet afhankelijk van het stroomnetwerk en kan hij eenvoudig op de waterkraan worden geschroefd. De productieve levensduur bevat ongeveer een jaar. De batterijstatus is zichtbaar op het display van de meeste Gardena sproeiregelaars. 
 

Sensoren voor waterbesparing

U kunt een regensensor of bodemvochtigheidssensor aansluiten op de besproeiingscomputer om water te besparen. De besproeiing wordt niet gestart of stopt bij regen of wanneer de bodem vochtig genoeg is. 
 

Meerkanaalsbesproeiingscomputer

Wilt u meerdere zones in de tuin onafhankelijk van elkaar besproeien? Dat kan met een meerkanaals besproeiingscomputer. Met deze computer kunt u bijvoorbeeld het gazon, de plantenbakken en het terras los van elkaar bewateren. De meerkanaalsbesproeiingscomputer is handig wanneer de hoeveelheid water uit de kraan ontoereikend is om het gehele besproeiingssysteem gelijktijdig te gebruiken, waardoor u het systeem moet opsplitsen in meerdere leidingingen. Met de meerkanaals comuter wordt iedere plek in de tuin op het juiste tijdstip en met de juiste frequentie van water voorzien. 

U kunt de besproeiingscomputers en alle artikelen uit het Micro Drip System assortiment kopen in deze online winkel met artikelen voor het bewateren van uw tuin en balkon. Bekijk hier onze gehele assortiment Tuinslangen.