Tuinpomp

Uw water planten geven met opgeslagen water? Een goede bewatering is belangrijk voor het onderhouden van uw tuin. Met een tuinpomp kunt u heel eenvoudig uw tuin van water voorzien. Naast het bewateren van uw tuin kunt u de tuinpomp ook gebruiken voor drukverhoging en het wegpompen van leiding- en regenwater.

Tuinpompen

De tuinpompen in het assortiment van Haxo zijn ook geschikt voor het leegpompen van putten en vijvers. Ook kunt u tuinpompen gebruiken voor het wegpompen van zwembadwater. De tuinpompen in ons assortiment zijn te vinden in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder budget een tuinpomp beschikbaar. Bij Haxo vindt u onder andere tuinpompen van de bekende merken als:

Tuinpomp kopen

Gebruik voortaan al het opgeslagen water om uw planten water te geven of gebruik uw tuinpomp voor het wegpompen van zwembadwater. Een tuinpomp kopen doet u eenvoudig online bij Haxo.nl, in ons assortiment vindt u tuinpompen die voor verschillende doeleinden geschikt zijn. Zo vindt u altijd een tuinpomp dat bij u past. Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op! Bekijk hier onze gehele assortiment Tuinslangen.