Hozelock muurhaspel

Als u gebruik maakt van een Hozelock muurhaspel hoeft u uw tuinslang in de lente, zomer en herfstmaanden niet meer in de schuur op te bergen. U kunt deze namelijk direct aan de muur en dichtbij de wateraansluiting te bevestigen. De Hozelock muurhaspel is bij Haxo verkrijgbaar in uiteenlopende modellen. Voor een slang met een geringe lengte van 10 à 15 meter kan een eenvoudige Hozelock slanghouder volstaan. Daarnaast kunt u bij ons een Hozelock muurhaspel met een handmatig of volautomatisch oprolsysteem bestellen. Wilt u overal rondom huis eenvoudig bij komen, dan is een Hozelock muurhaspel 60 meter een goed idee. Deze is uitstekend te combineren met onze hoogwaardige Hozelock tuinslangen. Bij Haxo bestelt u een Hozelock voordelig met en zonder tuinslang.   

Hozelock muurhaspel 20 meter

Voor een voor of achtertuin kan een Hozelock muurhaspel een praktische oplossingen betekenen. U kunt de Hozelock muurhaspel 20 meter eenvoudig aan de muur vastzetten. De bijgeleverde tuinslang heeft een lengte die u voluit kunt benutten, want de benodigd toevoerslang van 2 meter is bij uw aankoop inbegrepen. Deze sluit u probleemloos aan op de watertoevoer met een kraanaansluiting van 3/4 met een verloop van een 1/2. Daarnaast krijgt u de beschikking over 2 slangstukken, waarvan 1 met waterstop, en 1 tuinspuit! Uitrollen en oprollen zal u geen enkele moeite kosten, want de Hozelock muurhaspel heeft een slanggeleider en autoreel waarmee u de slang knikloos om de haspel draait.

Hozelock muurhaspel 30 meter

Voor meer armslag bij het besproeien van planten is een Hozelock muurhaspel 30 meter een goede aanschaf. Deze is verkrijgbaar met zowel een handmatige als een automatische oprolfunctie met autoreel. De laatste heeft net als ander automatische modellen een soort ombouw in de vorm van een cassette, zodat u de bijgeleverde slang tegen weer en wind beschermt. Dankzij het iets grotere bereik is de kans groot dat u ook bij oprit van uw garage kunt komen. In dat geval kunt u de tuinslang eenvoudig van een van onze Hozelock autoborstels voorzien die zowel het water als het schoonmaakmiddel kunnen aanvoeren. Heeft u nog meer lengte nodig? Dan kunt u bij ons behalve de Hozelock muurhaspel 30 meter ook kiezen voor een lengte van 60 meter. Als alternatief hebben wij ook een Hozelock slangenwagen, waarmee u de mobiliteit nog meer kunt vergroten. Haxo zorgt ondanks scherpe prijzen voor een snelle levering van vrijwel elke bestelling!