Hozelock AutoReel

U kunt altijd op ieder door u gewenst moment planten en bloemen water geven wanneer u de Hozelock AutorReel in de aanslag heeft. De in een cassette beschermd opgeborgen tuinslang is direct klaar dooradat u deze eenvoudig uit kunt rollen. De Hozelock AutoReel is verkrijgbaar in verschillende lengtematen van 10 tot 40 meter. Na gebruik rolt u de Hozelock tuinslang automatisch en zonder knikken op in de kunststoffen behuizing. Doordat u de Hozelock AutoReel aan de muur monteert, hoeft u deze niet in de schuur op te bergen.           

Hozelock AutoReel 25m

Een tuinslang van een behoorlijke lengte geeft u extra speelruimte. Zo kunt u  met de Hozelock AutoReel 25m ook de oprit van uw auto bereiken. De bijgeleverde tuinslang kan namelijk ook aangesloten worden op verschillende Hozelock autoborstels. Deze bestelt u bij Haxo zeer voordelig mee. Ook de Hozelock AutoReel 25m is van alle gemakken voorzien, zoals de tuinslang zelf, slangstukken en een kraanaansluiting  3/4 met verloop naar 1/2. Doordat u de speciale toevoerslang apart bevestigt kunt de volle lengte van de Hozelock AutoReel 25m maximaal benutten.      

Hozelock AutoReel 40m       

Wilt u zowel uw voor- als achtertuin eenvoudig kunnen bereiken? Wellicht is de Hozelock AutoReel 40m een goed idee. Alle voor de montage benodigde materialen krijgt u standaard meegeleverd. Met de waterleiding binnen handbereik kunt u direct aan de slag. De bijgeleverde tuinslang heeft een diameter van 12,5 millimeter die voor veel kraanaansluitingen geschikt is met de bijbehorende slangstukken. Om water te besparen is de Hozelock AutoReel 40m uitgerust met een handige waterstop. De complete bewatering kunt u gerust aan Haxo overlaten. Naast tuinslangen van Hozelock hebben wij ook een ruim assortiment Hozelock sproeiers waaronder hoogwaardige Hozelock cirkelsproeiers. Wij hanteren standaard scherpe prijzen en zorgen voor een snelle levering.