Hozelock slanghaspel

Uw tuinslang kunt u voortaan zonder knikken en knopen oprollen als u kiest voor een Hozelock slanghaspel. Dankzij een handig oprol en uitrolmechanisme heeft u plaats voor Hozelock tuinslangen van verschillende lengte. Wij hebben een Hozelock slanghaspel in lengtematen van onder meer 15, 25, 35 of 40 meter! Daarbij kunt u kiezen voor een draagbare variant of een model dat u aan de muur kunt monteren. In dat laatste geval kunt u de tuinslang eenvoudig naast uw kraanaansluiting ophangen zonder dat u extra opslagruimte nodig heeft. Verder kunt u bij Haxo uw Hozelock slanghaspel zowel met als zonder slang bestellen.             

Hozelock slanghaspel 30 meter 

De eenvoudig aan de muur te bevestigen Hozelock slanghaspel 30 meter kunt u bij Haxo met of zonder tuinslang bestellen. Deze is geschikt voor tuinslangen met een lengte tussen de 15 en 30 meter. Bij een complete Hozelock slanghaspel 30 meter krijgt u een tuinslang van 15 meter meegeleverd. De bijpassende slang heeft een 1/2 inch diameter. Als uw voorkeur naar 30 meter uitgaat, kunt u hier met de bestelling rekening mee houden. In dat geval bestelt u de Hozelock slanghaspel 30 meter en de tuinslang apart. Wilt u behalve uw planten water geven ook uw auto een goede wasbeurt geven? Dan kunnen wij u de Hozelock autoborstels van harte aanbevelen. Bij Haxo koopt u al uw hoogwaardige tuinproducten voor scherpe prijzen!                 

Hozelock slanghaspel 40 meter        

Een groot bereik biedt vele praktische voordelen. De Hozelock slanghaspel 40 cm is geschikt voor zowel een kleine als een grote tuin. U heeft bovendien de vrijheid deze los op te bergen of aan de muur te monteren. De Hozelock slanghaspel 40 meter is een ronde opbergcassette waarin u de slang moeiteloos kunt uit- en oprollen. Aansluiten op het de waterleiding is bovendien zeer eenvoudig, want de 3/4 kraanaansluiting heeft een verloop van 1/2! U krijgt de 40 meter premium slang meegeleverd inclusief 1 slangstuk en twee slangstukken met waterstop. Zo kunt u uw complete tuin van water voorzien. Als u klaar bent kunt u met één handige knop de tuinslang automatisch laten oprollen. Met een Hozelock slanghaspel bergt u de slang veilig op en gaat deze langer mee. Bestel vandaag nog en u krijgt uw Hozelock slanghaspel 40 meter binnen enkele dagen thuis geleverd!