Hozelock slangenwagen

Uw waterslang sleept nooit meer over de grond met een Hozelock slangenwagen. Deze kunt u naar keuze uitrusten met de verschillende Hozelock tuinslangen uit het assortiment van Haxo. Daarnaast kunt u een complete Hozelock slangenwagen inclusief slang bestellen. Hierbij zijn de benodigde aansluitstukken zoals een slangstuk met waterstop inbegrepen. De Hozelock slangenwagen is verkrijgbaar met een kunststof of metalen trommel. Met beide varianten kunt u de tuinslang eenvoudig uitrollen met een groot bereik tot wel 60 meter. Heeft u de waterslang eenmaal aangesloten, dan komt u met de Hozelock slangenwagen op elke plek in de tuin.     

Hozelock slangenwagen 25 meter

Voor een kleine en middelgrote tuin is de Hozelock slangenwagen 25 meter een ideale oplossing. Deze is uitgerust met een Maxi Plus slang met een diameter van 12,5 millimeter. Het aansluiten op de waterleiding is eenvoudig met de kraanaansluiting 3/4 die een verloop van 1/2 heeft. Door de soepel slanggeleider kunt u de slang moeiteloos knikloos opbergen. Wilt u eventueel ook uw auto kunnen wassen met de tuinslang van de Hozelock slangenwagen 25 meter? Neem dan een kijkje bij onze Hozelock autoborstels die u op een Hozelock slangenwagen kunt aansluiten. Deze kunnen bovendien voorzien worden van shampoostaafjes, zodat u geen sopje meer nodig heeft. 

Hozelock slangenwagen 50 meter       

Bij een groter bereik zijn een goed oprolmechanisme en een stevig onderstel essentieel. De Hozelock slangenwagen 50 meter voldoet aan beide kenmerken. Hiermee kunt u de tuinslang, die meegeleverd wordt moeiteloos uitrollen. Met de draaihendel kunt u de waterslang met hetzelfde gemak weer oprollen. Knopen en knikken zijn verleden tijd wanneer u kiest voor de Hozelock slangenwagen 50 meter. Bij Haxo bestelt u voordelig en kunt u rekenen op een snelle verzending.