Kist- & Kofferbeslag

Kist- en Kofferbeslag Winkel

Bent u opzoek naar een nieuwe koffersluiting of kofferscharnier? Dit zijn slechts twee voorbeelden uit het ruime assortiment kis- en kofferbeslag bij Haxo. Er zijn verder bijvoorbeeld ook nog kistovervallen, koffergrepen, eierkistsluitingen en kistovervalogen te verkrijgen in de kluswinkel Haxo. Daarnaast zijn deze producten verkrijgbaar in verschillende materialen, maar ook beschikbaar van verschillende merken zoals Abus, DX en Qling. Heeft u een vraag over 1 van deze producten, stuur dan een mail naar info@haxo.nl of bel 088 145 14 99.

Tips bij aanschaf Kist- en Kofferbeslag

Lees voordat u een product koopt eerst deze handige tips om er zo voor te zorgen dat u direct het juiste product besteld.

  • Meet de plek waar u het product gaat plaatsen eerst op en koop een bijpassend product zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan.
  • Let op het materiaal of de verschillende materialen waar het product van gemaakt is, dit is te vinden op de desbetreffende productpagina.
  • Kijk goed of er materiaal voor bevestiging wordt meegeleverd, zo niet dan kunt u alsnog makkelijk bevestigingsmateriaal mee bestellen.