Meubelbeslag

Op zoek naar een plankdrager om een plank op te hangen? Viltnagels om de vloer te beschermen? Of ladegeleiders voor de ladekasten? Bij Haxo hebben wij een breed assortiment meubelbeslag, waardoor je genoeg keuze hebt en altijd wel iets vindt wat bij je interieur past. Meubelbeslag kopen doet je in de webshop van Haxo.

Ons assortiment meubelbeslag

Binnen ons ruime assortiment meubel beslag, vindt u alles wat u nodig heeft voor uw meubels en interieur. Denk hierbij aan meubelknoppen en grepen in allerlei soorten en maten, maar ook aan plankdragers, leuningdragers, meubelsloten en kastverbinders. Wilt u uw vloer en muur beschermen tegen de meubels of juist uw meubels beschermen tegen openslaande deuren? Dan kunt u ook denken aan glijnagels, viltnagels en meubeldoppen.

Bij Haxo.nl kunt u terecht voor allerlei soorten meubelbeslag, waaronder meubelgrepen

Meubelbeslag van hoge kwaliteit

Bij Haxo kunt u terecht voor allerlei soorten meubelbeslag. Zo kunt u alle meubelstukken in uw interieur helemaal af maken en met sommige producten zelfs beschermen tegen beschadiging. Al het meubelbeslag in ons assortiment is van hoge kwaliteit en kan daarom jaren mee. Bij Haxo.nl verkopen wij het meubel beslag voor een scherpe prijs, waardoor het voor ieder budget toegankelijk is.

Meubelbeslag online kopen bij Haxo.nl

Meubelbeslag kopen doet u bij Haxo.nl. In ons ruime assortiment vindt u allerlei verschillende soorten meubelbeslag, waaronder meubelhoeken, gordijnrails, meubelscharen, ladegeleiders en meubelsnapsloten. Naast meubelbeslag kunt u bij ons ook terecht voor deurbeslag en schuifdeurbeslag. Ook deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Voor al uw meubelbeslag bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact, informatie en advies

Meubelbeslag online kopen? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Alle meubelbeslag in ons assortiment voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt verkocht tegen een scherpe prijs. Heeft u vragen over ons meubel beslag of over één van de andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Meubelbeslag kopen doet u bij de webshop van Haxo.nl