In verband met het Corona-virus en dus enorme drukte bij post.nl kunnen wij de levertijd momenteel niet garanderen. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk, per email zijn we altijd bereikbaar, onze excuses voor het ongemak!

Hang- en Sluitwerk Winkel

 

Hang- en Sluitwerk Winkel

Zoekt u naar hang en sluitwerk voor deuren, uw keuken of luiken? Wij hebben een groot aanbod hang- en sluitwerk van topkwaliteit tegen de laagste prijzen. Zo vindt u in onze webshop; profielcilinders, deurbeslag, hangsloten, raambeslag, sleutels, tochtwering, codesloten, garagedeursloten en andere beveiligingsaccessoires. Bestel uw hang- en sluitwerk nu eenvoudig online met Ideal bij Haxo.nl

 

Tips bij aanschaf van Hang- en Sluitwerk

Lees voordat u een product uit de categorie hangwerk en sluitwerk besteld eerst deze handige tips om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

  • Wanneer u opzoek bent naar een slot bedenk dan vantevoren goed wat voor slot u wilt, bijvoorbeeld een extra veiligheidsslot, een profielcilinder of een codeslot.
  • Bekijk voor u een cilinder bestelt goed of u een enkele of dubbele cilinder nodig heeft.
  • Let op het aantal bijgeleverde sleutels zodat u niet voor een verrassing komt te staan.
  • Kijk goed of er een sluitplaat of sluitkom meegeleverd wordt, wanneer dit niet het geval is kunt u deze makkelijk meebestellen.