Gardena druppelslang

Voor een optimale fijne besproeiing van perken, borders en smalle oppervlakten is de Gardena druppelslang uit het assortiment van Haxo zeer geschikt. Gardena levert deze kwaliteitsproducten in verschillende lengtes en ook is er een druppelslang aansluitset beschikbaar. Voor iedere tuin levert Gardena daarom een oplossing op maat. De Gardena druppelslang kent diverse voordelen zoals het gebruik met een lage waterdruk en waterbesparend besproeien. Daarnaast is de slang aansluitbaar op alle Gardena Original aansluitstukken. Op de hoogwaardige druppelslangen van Gardena krijgt u een fabrieksgarantie van 10 jaar. Dit is tekenend voor de hoge kwaliteit waar Gardena voor staat!

Gardena druppelslang 15 m

Zoekt u een druppelslang met een lengte van 15 meter? Dan hebben wij de Gardena druppelslang 15 m voor u in ons aanbod. Deze is ideaal op te bergen op bijvoorbeeld een Gardena slanghaspel of Gardena muurhaspel. Ook deze druppelslang kan tegen een stootje doordat hij van robuust materiaal gemaakt is. Bovendien is de Gardena druppelslang 15 m erg milieuverantwoord aangezien u aanzienlijk minder water gebruikt voor een sproeibeurt van uw tuin. Heeft u vragen over ons productaanbod of wilt u advies over welke druppelslang in uw situatie het meest geschikt is? Bel dan met onze deskundige klantenservice, onze medewerkers staan u graag te woord!

Gardena druppelslang 100 m

Heeft u een grote tuin en daardoor een lange druppelslang nodig? Met een Gardena druppelslang 100 m kunt u gemakkelijk een groot oppervlakte bestrijken! U vindt deze slang scherp geprijsd in ons assortiment. U krijgt de Gardena druppelslang 100 m na bestelling snel geleverd, zodat u snel aan de slag kunt. Dát is de service van Haxo. Dé online speciaalzaak voor tuinartikelen en gereedschappen! Voor welke tuinopgave u ook staat, met onze artikelen kunt u elke uitdaging aan.