Gardena sproeier

Welkom bij Haxo, dé bestemming voor hoogwaardige sproeiers van het merk Gardena, die zorgen voor een perfect groen gazon. Ontdek ons uitgebreide assortiment en creëer een efficiënt sprinklersysteem voor jouw tuin.

De planten, gewassen en bloemen in uw tuin krijgen altijd genoeg water als u kiest voor een Gardena sproeier. De Gardena sector- en cirkelsproeier, bijvoorbeeld, kunt u precies zo instellen dat deze heel nauwkeurig een specifiek gebied van water voorziet. Dankzij de 25 à 360 graden instelbare hoek kunt u nagenoeg overal bij met een bereikt tot wel 490 vierkante meter. Ook de Gardena zwenksproeier biedt vele mogelijkheden. Het voordeel van een Gardena sproeier is dat deze goed te combineren is met een Gardena besproeiingscomputer waarmee u eenvoudig de bewatering van uw complete tuin kunt automatiseren.        

 

Gardena sproeiers in de tuin

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor Gardena sproeiers in de meest uiteenlopende varianten, zoals de classic nevelsproeier Fox of de turbinesproeier.  Ook beschikt u dankzij het ruime aanbod van Haxo over de mogelijkheid Gardena sproeiers te kopen die u in grond kunt laten verzinken. Zo is er voor iedereen wat wils en voor elke tuin een passende Gardena sproeier.

Gardena zwenksproeier AquaZoom voor gelijkmatige besproeiing

De Gardena zwenksproeier AquaZoom is ontworpen voor optimale dekking van diverse oppervlakken. Dankzij de instelbare sproeibreedte en -lengte krijgt elk hoekje van je gazon de juiste hoeveelheid water. Perfect voor een gelijkmatige groei van je gras.

De Gardena Zwenksproeier AquaZoom is een geavanceerde tuinsproeier die is ontworpen voor een gelijkmatige en efficiënte besproeiing van rechthoekige en vierkante oppervlakken in de tuin. Deze sproeier heeft een instelbare reikwijdte en sproeibreedte, waardoor je hem kunt aanpassen aan de specifieke afmetingen van je tuin. Bij de Gardena Zwenksproeier AquaZoom kan je de reikwijdte van de sproeier eenvoudig aanpassen aan de lengte van je tuin. Hierdoor kun je de sproeier optimaal afstemmen op de grootte van het te besproeien gebied. De sproeibreedte is eveneens aanpasbaar, zodat je de sproeier kunt instellen op de breedte van je tuin. Dit zorgt voor een nauwkeurige besproeiing zonder water te verspillen.

De AquaZoom sproeier zwenkt heen en weer, waardoor het water gelijkmatig wordt verdeeld over het geselecteerde gebied. Dit zorgt voor een efficiënte besproeiing zonder plasvorming.

De sproeier staat op een stevige basis, waardoor hij stabiel blijft tijdens het sproeien. Dit maakt hem geschikt voor gebruik op diverse ondergronden. De sproeikop van de AquaZoom heeft duidelijke markeringen die het sproeibereik en de sproeibreedte aangeven. Dit maakt het gemakkelijk om de sproeier nauwkeurig in te stellen.

De sproeier is ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud. Eventuele verstoppingen kunnen gemakkelijk worden verwijderd, en de sproeiers zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen kalkaanslag.

De Gardena Zwenksproeier AquaZoom is een handige oplossing voor het besproeien van rechthoekige tuinen en biedt flexibiliteit en precisie bij het bewateren van je planten en gazon.

Gardena Comfort cirkelsproeier Vario en de Mambo

De Comfort Cirkelsproeier Vario biedt veelzijdige sproeipatronen, waardoor je de besproeiing kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je tuin. Met gemakkelijk instelbare functies voor een optimale verzorging van je gazon.

Het verschil tussen de Gardena Comfort Cirkelsproeier Mambo en de Comfort Cirkelsproeier Vario zit voornamelijk in de instelbare functies en sproeipatronen.

Gardena Comfort Cirkelsproeier Mambo biedt instelbare cirkelsectoren, waarmee je de besproeiing specifiek kunt richten op bepaalde delen van je tuin. Je kunt het bereik en de sproeibreedte aanpassen om te voldoen aan de behoeften van je gazon of bloemperken. De Mambo is ontworpen voor eenvoudige bediening en aanpassing, zodat je de besproeiing gemakkelijk kunt afstemmen op de vorm van je tuin.

Gardena Comfort Cirkelsproeier Vario biedt een variabele sproeibreedte, waardoor je de breedte van de besproeiing kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je tuin. Met individueel instelbare sproeipatronen kun je de besproeiing aanpassen aan verschillende delen van je tuin met variërende waterbehoeften.

Beide sproeiers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze duurzaam en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

In het algemeen bieden beide Comfort Cirkelsproeiers efficiënte en gelijkmatige besproeiing voor je tuin. Het kiezen tussen de Mambo en de Vario hangt af van je specifieke voorkeuren en de lay-out van je tuin. Beide modellen zijn ontworpen om het besproeiingsproces te vereenvoudigen en te optimaliseren.

 

  

Gardena Classic sproeier Boogie voor keuze

De Gardena Classic 6-sproeier Boogie is een sproeier met 6 verschillende besproeiingsmogelijkheden. Voet voor stabiele plaatsing en makkelijk te verplaatsen. Gewenste besproeiingsvorm kan met keuzeschijf eenvoudig worden aangepast. Het gewenste oppervlak kan eenvoudig worden geselecteerd door de draaiknop op de sproeier te draaien - het gewenste oppervlak wordt snel en gemakkelijk besproeid. De stevige basis zorgt ervoor dat de sproeier stabiel staat, ook op hellingen of ongelijkmatige grond en dat de sproeier overal kan worden gebruikt.
Gecombineerd met het sproeierstatief kunt u uw planten van bovenaf besproeien, voor een gelijkmatige besproeiing van grotere planten.

Gardena Pipeline het Gardena sprinklersysteem

Gardena Pipeline is een irrigatiesysteem van Gardena dat is ontworpen om het bewateren van tuinen eenvoudig en efficiënt te maken. Het systeem maakt gebruik van buizen en aansluitingen waarmee je op een gecontroleerde en gerichte manier water kunt transporteren naar verschillende delen van je tuin.

Het Gardena Pipeline-systeem is modulair, wat betekent dat je verschillende componenten kunt combineren en aanpassen aan de specifieke behoeften van je tuin. Hierdoor kun je het systeem op maat maken voor de lay-out van je tuin.

Het systeem omvat flexibele buizen en diverse aansluitingen, waaronder koppelingen, T-stukken, sproeiers, druppelaars en meer. Hiermee kun je verschillende irrigatiecomponenten met elkaar verbinden.

Gardena Pipeline is ontworpen voor eenvoudige installatie zonder ingewikkelde gereedschappen. Je kunt de buizen en aansluitingen snel en gemakkelijk monteren.
Het systeem is geschikt voor diverse toepassingen, zoals het bewateren van bloemperken, gazons, struiken en andere delen van de tuin. Daarnaast kun je ook de Gardena Comfort Cirkelsproeier en andere Gardena-sproeiers op het Pipeline-systeem aansluiten.

Gardena biedt ook slimme besproeiingsoplossingen, zoals de Gardena Water Control, die kan worden geïntegreerd in het Pipeline-systeem. Hiermee kun je de irrigatie op afstand regelen via een smartphone.

Gardena Pipeline is een handig systeem voor tuinliefhebbers die op zoek zijn naar een flexibele en aanpasbare manier om hun tuin te bewateren. Het systeem biedt een geïntegreerde aanpak voor efficiënt waterbeheer in de tuin.

Gardena sectorsproeier voor onzichtbare beregening

Onze Gardena sectorsproeier, ook wel turbinesproeier of pop-up sproeier genoemd, is ideaal voor gerichte besproeiing. Ze verdelen het water efficiënt over verschillende sectoren, waardoor je specifieke delen van je tuin kunt richten op basis van behoefte. Onze sectorsproeiers, zoals de comfort turbinesproeier, worden geplaatst in de grond en komen door de waterdruk omhoog om de tuin rondom het huis te beregenen. De sproeier is dus alleen zichtbaar als deze in werking is. Gaat de sproeier uit, dan valt de waterdruk weg en zakt de sproeier weer in de grond.

Naast de traditionele pop up sproeiers heeft Gardena ook de verzonken zwenksproeier os 140 in haar assortiment. Deze zwenksproeier is verzonken in het gras en komt omhoog als hij gaat sproeien.

Een Gardena sproeier koop je bij Haxo

Bij Haxo hebben we een groot assortiment sproeiers en voldoende voorraad Gardena sproeiers tegen een concurrerende prijs. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte sproeier voor jouw behoeften en je alle informatie te geven die je nodig hebt.

Wacht niet langer! Bekijk ons assortiment Gardena sproeiers en optimaliseer de besproeiing van jouw tuin. Haxo, jouw partner in groen genot!