Gardena slangenwagen

Een hoge kwaliteit slangenwagen. Dat is de Gardena slangenwagen die met of zonder slang geleverd kan worden. De lichtlopende wielen zorgen er voor dat de wagen eenvoudig te verplaatsen is. De tuinslang is gemakkelijk op- en af te rollen en door de telescopische of verstelbare handgreep heeft u optimaal comfort! Bestel bij ons de Gardena slangenwagen naar keuze en profiteer van een snelle levering! Wilt u advies over welke slangenwagen van Gardena het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers staan u graag bij met advies en tips. Wilt u naast een slangenwagen ook een Gardena tuinslang kopen? Geen probleem, deze hebben wij scherp geprijsd in ons assortiment!

Gardena slangenwagen 60 TS

Een geliefde slangenwagen voor middelgrote en grote tuinen, is de Gardena slangenwagen 60 TS. Enkele voordelen van deze variant zijn de in hoogte verstelbare handvaten en de meedraaiende aansluitas. Zowel het handvat als de zwengel van de Gardena slangenwagen 60 TS kan ingeklapt worden, zodat u nog meer ruimtebesparing kunt bewerkstelligen. U kunt deze slangenwagen van het topmerk Gardena met of zonder slang geleverd krijgen, al naar gelang uw wensen. Zo kunt u direct aan de slag met dit kwaliteitsproduct van Gardena!

Gardena slangenwagen 50 Classic Compleet

Een andere populaire slangenwagen uit ons assortiment is de Gardena slangenwagen 50 Classic Compleet. Deze slangenwagen kenmerkt zich doordat deze eenvoudig verrijdbaar is, de slang eenvoudig op- en af te rollen is en de wagen een draaibare as heeft. De draaibare as voorkomt dat de aansluitslang verdraait bij het op- en afrollen. De Gardena slangenwagen 50 Classic Compleet wordt met een 20 meter lange Classic slang en bijbehorende accessoires geleverd. Deze kunt u eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld een Gardena broes of Gardena spuitpistool.