Gardena tuinslang

Wij hebben een breed aanbod van de Gardena tuinslang. Of u nu een tuinslang met een diameter van 13, 15 of 20 mm zoekt, wij hebben deze voor u. Zo kunt u direct aan de slag met het bewateren van uw tuin in periodes van droogte. De Gardena tuinslang komt in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld de Classic, de Flex, de Comfort Highflex en de Premium Superflex. Welke tuinslang u ook kiest, Gardena staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dit wordt gekenmerkt door de lange garantietermijn die het merk levert en de uitstekende kwaliteit materialen die voor de tuinslangen gebruikt is. Bekijk direct onze tuinslangen van Gardena online en kies op basis van de uitgebreide productinformatie het door u gewenste exemplaar!

Gardena tuinslang 25 meter

Eén van de afmetingen die wij in ons productaanbod hebben is de Gardena tuinslang 25 meter. Ook deze kunt u in diverse varianten bij ons afnemen. U kunt dus precies de juiste keuze maken bij ons wanneer u een tuinslang van 25 meter zoekt! Naast de Gardena tuinslang 25 meter, bieden wij de Flex, Comfort Highflex, en de Premium Superflex tuinslang ook in een afmeting van 50 meter aan. Deze tuinslangen zijn ideaal te combineren met een Gardena koppeling, Gardena broes of Gardena spuitpistool. Zo kunt u zelf uw complete set samenstellen met de kwaliteitsproducten van Gardena en uw tuin op de juiste wijze verzorgen.

Gardena tuinslang 30 meter

Bent u op zoek naar een Gardena tuinslang 30 meter? Geen probleem, ook deze hebben wij in ons scherp geprijsde aanbod! Het topproduct in deze klasse is de Gardena tuinslang Premium Superflex, die door zijn soepele glijgedrag en hoge wandsterkte dé ideale tuinslang van iedere tuinman is. De Gardena tuinslang 30 meter is eenvoudig op te bergen op bijvoorbeeld een Gardena slanghaspel. Zo kunt u deze tuinslang van Gardena er gemakkelijk bij pakken wanneer uw tuin water nodig heeft! Heeft u vragen over de Gardena tuinslang of de bijbehorende accessoires? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag.

Gardena tuinslang accessoires

Bij Haxo kunt u diverse soorten Gardena tuinslang accessoires bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Gardena wandslanghouder! Deze hebben wij in een kleine en een grote variant, zodat u precies de houder kunt bestellen die bij uw wensen past. De houders bevatten praktische openingen voor het ophangen van sproeiers, broezen of tuinspuiten. Zo kunt u met deze Gardena tuinslang accessoires uw set eenvoudig bijeenhouden.