Gardena koppeling

Welke koppeling u ook op uw tuinslang wilt maken, met een Gardena koppeling kunt u het bewerkstelligen. Bekijk in onze webwinkel het uitgebreide aanbod van dit topmerk. U vindt zeker precies de koppeling die u zoekt, zodat u direct in uw tuin aan de slag kunt!  De Gardena koppeling hebben wij in verschillende maten en uitvoeringen. Deze zijn voor lage prijzen bij ons te bestellen en de koppelingen worden snel geleverd. Of u nu een kraanaansluiting, slangstuk, slangverbinding, reparateur, waterstop, messing koppeling of een complete koppeling set zoekt, Gardena heeft het scherp geprijsd voor u in de aanbieding!

Gardena koppeling 3/4

Een veelgebruikt artikel is de Gardena koppeling 3/4 inch. Deze koppeling past op alle bijbehorende Gardena artikelen. Hierdoor kunt u eenvoudig een gehele set samenstellen. Ook voor een Gardena koppeling 3/4 met waterstop bent u bij ons aan het juiste adres. Op welke wijze u uw tuin dan ook wilt bewateren, met de koppelingen van Gardena krijgt u het voor elkaar! 

Doordat de Gardena koppelingen van stevig materiaal zijn gemaakt, kunnen ze tegen een stootje en gaan ze lang mee. De koppelingen zijn ideaal aan te sluiten op de bijbehorende Gardena tuinslang.

Gardena koppeling messing

Voor iedereen die de sterkst denkbare koppeling op zijn of haar slang wil hebben, is er de Gardena koppeling messing. Wij hebben een zeer groot aanbod van deze topproducten in de aanbieding, zodat u altijd vindt wat u zoekt. Heeft u vragen over de Gardena koppeling messing of een andere Gardena koppeling? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Zij staan u graag te woord! Ook voor bijvoorbeeld een Gardena slanghaspel bent u bij ons aan het juiste adres.