Gardena slanghaspel

Heeft u een grote tuin met een groot te besproeien opppervlak? Dan is het handig als u uw tuinslang gemakkelijk kunt meenemen naar alle hoeken, zoals met de Gardena slanghaspel. Deze haspel heeft een ergonomische handgreep waardoor hij comfortabel te vervoeren is. U kunt uw slang eenvoudig oprollen met de vrijlopende handzwengel. De meedraaiende aansluitas voorkomt dat uw tuinslang gaat knikken of verdraaien tijdens het op- en afrollen. De handige geïntegreerde druppelstop op de Gardena slanghaspel voorkomt dat er water wegloopt tijdens het vervoer. De slanghaspel is licht en compact, zodat hij gemakkelijk op te bergen is.

Gardena slanghaspel muur

Dankzij een handige adapter kunt u de Gardena slanhaspel muur gemakkelijk ophangen. De Gardena Slang/-Muurhaspel Classic 50 compleet heeft een muurhaspel met een slang van 20 meter. Met een handig klik-systeem haalt u de slanghaspel heel eenvoudig van de muur voor mobiel gebruik. U krijgt bij dit Gardena slanghaspel muur systeem een Classic tuinspuit, een slangstuk en 2 kraanstukken. Voor een kortere, losse Gardena tuinslang kunt u natuurlijk ook bij Haxo terecht! En voor de kwetsbaarste onderdelen van uw tuin is er natuurlijk ons Gardena Plant- en Drukspuit assortiment.

Gardena slanghaspel kopen

Wilt u een Gardena slanghaspel kopen? Dan kunt eenvoudig online bestellen bij onze webwinkel. Haxo.nl is dé specialist op tuinbenodigdheden. U vindt bij ons tuinslangen en slanghaspels in allerlei soorten en maten. Voor een automatische muurbox met een langere slang kunt u ook bij ons terecht, bijvoorbeeld de krachtige Gardena muurhaspel met een draaihoek tot 180°. U kunt vandaag uw Gardena slanghaspel kopen en deze eenvoudig bij u thuis laten bezorgen. Betalen doet u bij Haxo online via iDeal of Credit Card of pas bij ontvangst, op factuur.