Gardena snoeischaar

Struiken en boompjes snoeien is een eenvoudige klus met een Gardena snoeischaar. Deze is bij Haxo in de meest uiteenlopende modellen verkrijgbaar. Voor jonge takken en twijgjes is een Gardena snoeischaar met schuine snijkop en instelbare bladspanning een zeer goede keuze. De met precisie geslepen boven- en ondermessen zijn uiterts geschikt voor het snelle en krachtige snoeiwerk. Takken van oudere struiken en plantjes zijn vaak extra stevig en stug. Daarvoor heeft Gardena een speciale Gardena snoeischaar met aambeeld. Dat geeft takken aan de onderkant extra grip, terwijl het bovenste mes takken grondig afsnijdt. Voor het krachtigere heeft u bij Haxo een ruime keuze uit Gardena snoeizagen.                 

Gardena snoeischaar Classic

In onze webwinkel  kunt u voor zeer scherpe prijzen een Gardena snoeischaar Classic aanschaffen. Welke u uitkiest kunt u laten afhangen van de dikte van de in uw tuin aanwezige struiken en boompjes. De Gardena Classic snoeischaar is namelijk verkrijgbaar in de diktematen 18 en 20 mm. Naast de Gardena snoeischaar Classic serie kunt u ook kiezen uit onze Comfort en Proline series. Deze zijn uitermate geschikte voor de echt hobbytuinier die veel in de tuin staat. Kenmerkend zijn de zeer ergonomische handgrepen en extra knipkracht.       

Gardena snoeischaar aanbieding       

Haxo is de tuin- en vijverspecialist waar u voordelig kunt bestellen. Zo kunt u bij ons profiteren van een  scherpe Gardena snoeischaar aanbieding. Voor uw complete snoeiwerk hebben wij een Gardena snoeischaar en heggenschaar in een extra voordeelpakket. Zo kunt u behalve met uw struiken ook met uw heg of buxushaag in de weer. Heeft  ook voor het precisiewerk een Gardena snoeischaar nodig? Wij hebben naast een Gardena snoeischaar aanbieding ook een multifunctionele bloemenschaar op voorraad. Wat u ook bestelt, wij zorgen voor een snelle levering!