Kettingzaag

Een kettingzaag is onmisbaar voor menig tuinliefhebber. Met dit multifunctionele apparaat zaagt u zonder moeite bomen, brandhout en balkhout en snoeit u eenvoudig  heggen en struiken. In ons assortiment vindt u verschillende kettingzagen voor diverse toepassingen!

Elektrische kettingzaag

Haxo heeft een groot aanbod elektrische kettingzagen van de merken Wolf, Mc Culloch, Powerplus en MTD. Een elektrische kettingzaag biedt veel voordelen. Allereerst is de elektrische kettingzaag vele malen stiller dan elke andere kettingzaag. Dit is niet alleen prettig voor u, maar ook voor uw buren. Bovendien is de elektrische kettingzaag een lichtgewicht en vergt deze weinig onderhoud.

Benzine kettingzaag

Bent u op zoek naar een kettingzaag voor het ruigere werk? Dan snoeit u met de benzine kettingzaag moeiteloos dikke takken en bomen. Een benzine kettingzaag heeft een enorm vermogen en wordt veelal ingezet voor professionele bosbouw, boomverzorging en landschapsonderhoud.  Het grote voordeel van een benzine kettingzaag ten opzichte van andere kettingzagen is dat u tijdens het zagen niet gebonden bent aan een stroombron.

Kettingzaag PowerPlus

In onze webwinkel heeft u ruime keuze in diverse soorten kettingzagen.  Zo treft u hier onder andere de kettingzaag PowerPlus . De kettingzagen PowerPlus van Haxo hebben verschillende vermogens, namelijk; PowerPlus 2000 Watt, PowerPlus 2200 Watt en PowerPlus 2400 Watt. Des te hoger het vermogen, des te krachtiger de kettingzaag is. Ook vindt u hier een bijpassende PowerPlus kettingslijper waarmee u uw ketting keer op keer vlijmscherp slijpt.

Kettingzaag kopen

Bij het kopen van een kettingzaag is het belangrijk dat u vooraf weet waarvoor u de kettingzaag voor gaat gebruiken. Woont u in een dichtbevolkte buurt en heeft u voornamelijk klein snoeiwerk te verrichten, dan is een elektrische kettingzaag de ideale oplossing. Wanneer u boomstammen en balken wilt zagen op  een te grote afstand van een stroombron, is een kettingzaag benzine zeer geschikt. Koop uw kettingzaag eenvoudig online bij Haxo en profiteer van onze snelle levering!