Een snoeizaag biedt uitkomst wanneer snoeien met een snoeischaar of takkenschaar niet meer gaat. Bij takken met een dikte vanaf 40 mm is het praktischer om een snoeizaag te gebruiken. In ons assortiment vindt u onder andere ergonomische  snoeizagen met of zonder motor, telescopische snoeizagen en inklapbare snoeizagen.

Snoeizaag

Elektrische snoeizaag

Een elektrische snoeizaag neemt u al het zware werk uit handen! Zo beperkt u de kans op pijnlijke spieren en gewrichten tot een minimum. U zet de elektrische snoeizaag op de tak die u wilt snoeien en dit vernuftige stuk gereedschap doet de rest van het werk. Wilt u uw heggen snoeien? Bij Haxo vindt u diverse elektrische heggenscharen.

Gardena snoeizaag

Gardena is een topmerk op het gebied van tuingereedschappen. Elke Gardena snoeizaag is van hoge kwaliteit en volledig aangepast aan het praktisch gebruik. Heeft u weinig opbergruimte? Een Gardena Inklapbare Snoeizaag past eenvoudig in elke gereedschapskist!  Wilt u takken op grotere hoogte afzagen? De boomzaag biedt meer! Ook het zware werk wordt u uit handen genomen!

Snoeizaag op steel

Wilt u takken hoger in de boom snoeien? Kies dan voor een snoeizaag op steel! De Wolf boomzaag met Variosteel wordt geleverd als complete set met verlengstuk. Aarzelt u of u een verlengstuk nodig heeft? Geen probleem! Met een Gardena Combisysteem kunt u altijd nog een verlengstuk bijbestellen!