Snoeigereedschap

Zijn uw bomen en struiken toe aan een snoeibeurt? Haxo is de specialist op het gebied van snoeigereedschap! 

Omdat iedereen andere wensen heeft, hebben wij een breed assortiment snoeigereedschappen in verschillende prijsklassen:

Snoeigereedschap kopen

Wilt u snoeigereedschap kopen bij Haxo? Al onze snoeigereedschappen zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te hanteren. Het handmatige  snoeigereedschap is ergonomisch vormgegeven met handvatten die voldoende grip hebben. Ook het elektrische snoeigereedschap en op benzine is gemakkelijk te hanteren door het lichte gewicht en accessoires zoals extra handgrepen en draagbanden. Soms moet u hoger reiken bij het snoeien van struiken of bomen. Daarom hebben wij ook telescopisch snoeigereedschap, zoals extra lange takkenscharen, takkenscharen met opzetsteel of uitschuifbare takkenscharen. 

Snoeigereedschap Wolf

Een topmerk op het gebied van tuingereedschappen in ons assortiment is Wolf Garten. Bent u op zoek naar Wolf snoeigereedschap? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres! Wilt u met de hand snoeien? Maar wilt u het uzelf daarbij makkelijk maken? In ons assortiment vindt u onder andere snoeigereedschap Wolf bestaande uit accu snoeischaren. Dit zal u een hoop moeite en tijd besparen!

Goedkoop snoeigereedschap

Bent u op zoek naar goedkoop snoeigereedschap van goede kwaliteit? Daarvoor kunt u ook bij Haxo terecht! Het merk Hendrik Jan heeft bij ons een stevige reputatie gevestigd met dank aan de vele snoeigereedschappen voor een goede prijs.  Snoeien kan veel tijd kosten en bovendien heeft u goed gereedschap nodig. Wanneer u wilt weten welke snoeigereedschappen geschikt zijn als hulp in uw tuin, dan is de klantenservice van Haxo goed bereikbaar voor deskundig advies op maat!