Heggenschaar

Geef uw buxus de vorm die u wilt met een heggenschaar ! Ook voor het onderhouden van een heg of conifeer is een heggenschaar de uitkomst. Met een heggenschaar vergroot u eenvoudig de lichtinval en knipt u binnen een handomdraai dode takken weg. Haxo heeft een groot aanbod, van hand heggenscharen tot elektrische heggenscharen!

Heggenschaar benzine

Vergroot eenvoudig uw armslag met een heggenschaar benzine! U komt overal eenvoudig bij zonder gehinderd te worden door een stroomkabel. De Wolf heggenschaar benzine beschikt over een handige draaigreep, zodat u overal gemakkelijk bij kunt. De McCulloch Benzine heggenschaar ErgoLite is uiterst wendbaar dankzij het lichte gewicht.

Elektrische heggenschaar 

Wanneer u zich stoort aan benzinedampen is een elektrische heggenschaar de oplossing. U levert in op wendbaarheid, maar dit lost u eenvoudig op met een verlengsnoer. Of u kiest gewoon voor een oplaadbare Gardena Accu Heggenschaar EasyCut! Let wel: een accu kan leeg raken. Met een elektrische heggenschaar kunt u langer doorwerken.

Telescopische heggenschaar

Met een telescopische heggenschaar kunt u hoger gelegen takken veilig snoeien zonder gebruik van een trap of ladder. De telescopische heggenschaar van Wolf is een hand heggenschaar met uitschuifbaar handvat en ergonomische handgrepen. De Powerplus Telescopische Heggenschaar levert nog iets meer lengte en doet ook het zware werk voor u!

Heggenschaar kopen

Haxo heeft een breed assortiment heggenscharen. Bij de productinformatie kunt u zien tot welke takdikte een heggenschaar zijn werk doet. Worden takken echt te dik, dan adviseren wij het gebruik van een boomzaag! Daarnaast vindt u voor het snoeien van uw buxus, ook speciale buxusscharen. Onze klantenservice geeft deskundig advies. Wanneer u vandaag bestelt, kunt u uw heggenschaar binnen enkele dagen in huis verwachten!