Houd de wind buiten -waar die hoort- met een tochtprofiel van Haxo!

De volgende producten hebben een langere levertijd:

Tochtprofielen

Voelt u door alle kieren in uw huis de wind gieren? Dan bent u toe aan een tochtprofiel! Deze wordt gemonteerd in het kozijn van een raam of deur. Op Haxo vindt u zowel in- als opbouwprofielen en oplossingen voor naar binnen- en naar buiten draaiende deuren of ramen. Met alle tochtprofielen van het merk Ellen bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk zelf te bevestigen!

Tochtprofielen voordeur

Om uw voordeur écht af te sluiten als u hem dicht doet kunt u gebruikmaken van een Ellen Tochtprofiel. De aluminium strip bevat een soepele, weersbestendige PVC lip aan de onderzijde. Er zitten al schroefgaatjes in, zodat u ze met behulp van speciale nagels eenvoudig zelf kunt aanbrengen! Heeft u toch nog vragen over het tochtprofiel of het bevestigen ervan? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Tochtprofielen opbouw

Heeft u een profiel aan de buitenkant van uw kozijn of deurpost nodig? Kies dan voor de Ellen Tochtprofiel met opbouwprofiel. Deze kunststofstrip is voorzien van een PVC-lip en kan worden toegepast op een naar binnen- en naar buiten draaiende deur of raam. Als het tochtprofiel opbouw eenmaal is aangebracht, dan is uw tochtprobleem verleden tijd en zit u er weer warmpjes bij!