Tochtstrip aanbrengen? Vind hier uw materialen om uw tochtstrip zelf mee te bevestigen!

Tochtstrip aanbrengen

Een tochtstrip aanbrengen wordt eenvoudig met Haxo! Maak het uzelf nog gemakkelijker en maak uw bestelling compleet met onze bijpassende schroeven en nagels! De verknikkelde Ellen Tochtstripnagels zijn speciaal voor dit doel ontwikkeld. Deze stalen spijkertjes zijn toe te passen op meerdere van onze tochtstrips en worden per 20 stuks geleverd in een handig ophangzakje.

Tochtstrip aanbrengen voordeur

Om uw voordeur van trekwind te vrijwaren weet Haxo raad! Daarnaast maakt Haxo een tochtstrip aanbrengen bij de voordeur eenvoudig met de Ellen Dorpelstrip. Deze tochtstrip is uitermate geschikt voor het weren van tocht door uw voordeur. Samen met de Ellen Tochtstripschroeven wordt het aanbrengen van een tochtstrip zeer eenvoudig. Heb je vragen over het aanbrengen? Neem contact op met onze klantenservice! Met de tochtstrips van Haxo is uw tochtprobleem verleden tijd!

Tochtstrip kopen?

In de webwinkel van Haxo kunt u eenvoudig en snel uw tochtstrip kopen. Deze zijn geschikt voor zowel naar binnen- als naar buiten draaiende deuren en ramen. Bent u niet zeker welke afmeting u moet bestellen? Wij hebben ook universele strips te koop! U vindt bij ons voor elke toepassing een oplossing!