Gardena Control Set Smart

Op = Op

swipe

Merk:
Gardena
Collectie:
Smart
Artikelnummer:
19102-20.000.00
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 604,99 483,99 399,99 excl. btw

Je bespaart 20%


Productomschrijving Gardena Control Set Smart

  • Nooit te weinig water - nooit te veel water
  • Een prachtig gazon en tijd over voor leuke dingen
  • App zal continu geupdate worden

Gardena Smart System

Wilt u het gemak van het beheren van uw tuin terwijl u onderweg bent? Dankzij het Gardena Smart System, is dit niet langer een futuristisch concept. In feite is dit wat veel tuiniers willen: relaxen en genieten van de tuin. Besproeiings- en maaitijden kunnen simpel ingesteld worden door middel van een app op de telefoon of tablet van de gebruiker. De Gardena Smart Bodemvochtigheidssensor zorgt verder voor actuale informatie over de buiten temperatuur, licht intensiteit en bodemvochtigheid. Door gebruik te maken van het Gardena Smart System kunnen tuiniers alle informatie en analyses over hun produten op één plek terugvinden. Handige tips worden direct naar de smartphone gestuurd.
 

Gardena Gateway Smart

De Smart Gateway kan op een onopvallende locatie in huis geplaatst worden en maakt gebruik van de router van de gebruiker om verbinding met internet te maken. Dit apparaat vormt het hart van het Smart sytem en zorgt voor de draadloze communicatie tussen de telefoon van de gebruiker en alle Gardena Smart system apparaten die in gebruik zijn.
 

Gardena Bodemvochtigheidssensor Smart

De bodemvochtigheidssnsor zorgt ervoor dat er belangrijke informatie met betrekking tot bodemvochtigheid, lichtsterkte en temperatuur direct naar de app wordt verzonden. Deze waardes vormen de basis voor een gerichte en waterbesparende besproeiing. 
 

Gardena Besproeiingscomputer Smart

Door gebruik te maken van de Gardena Besproeiingscomputer Smart kunt u eenvoudig de besproeiing in combinatie met de maaitijden van de robotmaaier via uw telefoon instellen. Het systeem is ook perfect geschikt voor automatische irrigatie van uw balkon, terassen, bloembedden in combinatie met het Micro-Drip systeem of Sprinkler systeem.
 

Video Gardena Control Set Smart

Video Gardena Smart System App


Kenmerken Gardena Control Set Smart

Merk
Gardena
Collectie
Smart
Barcode
4078500018883
Lengte
310 mm
Breedte
320 mm
Hoogte
120 mm