Gardena Besproeiingscomputerset Smart

swipe

Merk:
Gardena
Collectie:
Smart
Artikelnummer:
19103-20.000.00
Levertijd:

3-6 werkdagen

€ 483,99 399,99 330,57 excl. btw

Je bespaart 17%


Productomschrijving Gardena Besproeiingscomputerset Smart

  • Nooit te weinig water - nooit te veel water
  • Een prachtig gazon en tijd over voor leuke dingen
  • App zal continu geupdate worden

Gardena Smart System

Wilt u het gemak van het beheren van uw tuin terwijl u onderweg bent? Dankzij het Gardena Smart System, is dit niet langer een futuristisch concept. In feite is dit wat veel tuiniers willen: relaxen en genieten van de tuin. Besproeiings- en maaitijden kunnen simpel ingesteld worden door middel van een app op de telefoon of tablet van de gebruiker. De Gardena Smart Bodemvochtigheidssensor zorgt verder voor actuale informatie over de buiten temperatuur, licht intensiteit en bodemvochtigheid. Door gebruik te maken van het Gardena Smart System kunnen tuiniers alle informatie en analyses over hun produten op één plek terugvinden. Handige tips worden direct naar de smartphone gestuurd.
 

Gardena Gateway Smart

De Smart Gateway kan op een onopvallende locatie in huis geplaatst worden en maakt gebruik van de router van de gebruiker om verbinding met internet te maken. Dit apparaat vormt het hart van het Smart sytem en zorgt voor de draadloze communicatie tussen de telefoon van de gebruiker en alle Gardena Smart system apparaten die in gebruik zijn.
 

Gardena Besproeiingscomputer Smart

Door gebruik te maken van de Gardena Besproeiingscomputer Smart kunt u eenvoudig de besproeiing in combinatie met de maaitijden van de robotmaaier via uw telefoon instellen. Het systeem is ook perfect geschikt voor automatische irrigatie van uw balkon, terassen, bloembedden in combinatie met het Micro-Drip systeem of Sprinkler systeem.
 

Video Gardena Besproeiingscomputerset Smart

Video Gardena Smart System App


Kenmerken Gardena Besproeiingscomputerset Smart

Merk
Gardena
Collectie
Smart
Barcode
4078500018906
Lengte
280 mm
Breedte
290 mm
Hoogte
120 mm