Plankdragers

Wie graag zijn spullen kwijt wil, maar niet de ruimte heeft om bijvoorbeeld een boekenkast te plaatsen, heeft met een stel planken een uitstekend alternatief. Deze planken moeten echter wel gedragen worden en hiervoor hebben we bij Haxo.nl een uitgebreid aanbos aan plankdragers. Deze dragers zijn sterk en duurzaam en kunnen dan ook flink wat gewicht aan. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de plankdrager die het beste bij uw wensen past.

Sterke plankdragers geven zekerheid

De meeste plankdragers zijn goed voor ongeveer vijftien kilogram. Dat maakt hun inzetbaarheid een beetje beperkt; je moet goed opletten dat je niet boven die vijftien kilogram uitkomt, omdat de dragers anders kunne bezwijken. Alles wat er vervolgens op die plank staat, komt dan naar beneden vallen en mochten er breekbare spullen bij zitten, dan bent u nog verder van huis. Bij Haxo.nl hebben we plankdragers die ruim boven die draagkracht van vijftien kilogram uitkomen. Dit betekent dat u veel minder hoeft te letten op wat er allemaal op kan staan, maar natuurlijk ook dat de planken gewoon meer aan kunnen. Dit maakt de plankdragers veel breder inzetbaar.

Een plankdrager voor allerlei doeleinden

Die grotere inzetbaarheid betekent dat u opeens veel meer mogelijkheden heeft om ruimte te besparen, maar toch veel op te bergen. Natuurlijk kunnen de plankdragers uitstekend dienen om boeken of fotolijsten op te plaatsen, maar omdat ze dus sterker zijn dan de gemiddelde dragers, kunt u ze ook op andere plekken inzetten. Denk bijvoorbeeld eens aan een garage; precies zo’n plek waar een beetje ruimtebesparing voor heel veel plezier kan zorgen. Met onze dragers kunt u uw gereedschapskisten zonder problemen kwijt en hoeft u niet bang te zijn dat de plankdragers na drie kisten al aan hun limiet zitten. Dit betekent ook dat u geen kast hoeft neer te zetten, wat ruimte oplevert onder de planken. Sterkere dragers klinkt allemaal heel eenvoudig, maar het voordeel dat ze opleveren is enorm.

Bekijk het ruime assortiment van Haxo.nl

Bij Haxo.nl hebben we een uitgebreid aanbod in allerlei producten die in en om het huis van pas komen. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld meubelbeslag, kastplankdragers, plankhouders, vensterbankdragers en buisconsoles. En als u alleen op zoek bent naar een goede plankdrager, dan hebben we voor ieder wat wils. Zoekt u simpele dragers voor eenvoudige constructies? Dan hebben we natuurlijk een prima aanbod aan subtiele plankdragers, die makkelijk te installeren zijn en goed geschikt zijn voor boeken, fotolijsten en mooie spullen die niet al te veel wegen. Bent u echter op zoek naar een stevige plankdrager die wat meer kan hebben? Ook dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres.

Haxo.nl biedt service en kwaliteit

Bij Haxo.nl vinden we een goede relatie met onze klanten van groot belang. Daarom zult u bij ons altijd een ruim assortiment producten vinden, waarin er altijd veel te kiezen valt. Op die manier weten we zeker dat iedereen iets van zijn gading zal vinden. Bestelt u voor meer dan 49 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. En wie voor 20:00 uur bestelt, kan er van op aan dat het bestelde product nog dezelfde dag ons magazijn verlaat.

Vragen, contact en advies

Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat u met vragen komt te zitten over onze producten. Dit kunnen vragen zijn over de installatie ervan, of hoe u ze het beste kan gebruiken, noem maar op. Om deze vragen goed te beantwoorden, staan onze experts altijd voor u klaar. Zij kennen de producten goed en kunnen u voorzien van advies, extra informatie of gewoon behulpzame tips. Wat u ook nodig heeft; Haxo.nl zorgt dat u de juiste informatie krijgt, zodat u met een gerust hart aan de slag kunt.