Plankhouders

Wie graag boeken, fotolijsten of andere memorabilia wil plaatsen, zonder hiervoor een hele kast te gebruiken, kan dit doen door planken te plaatsen. Deze planken worden aan de muur gemonteerd, dankzij plankhouders. Een plankhouder komt in allerlei soorten en maten, maar welke u ook kiest, ze zijn allemaal makkelijk te monteren en kunnen flink wat gewicht hebben.

Plankhouders in verschillende vormen

Een plankhouder kan je puur functioneel gebruiken, maar wie graag een wat meer stijlvolle houder heeft, kan ook bij Haxo.nl terecht. Zo beschikken we over antieke plankhouders, die een wat meer klassieker voorkomen hebben, maar hebben we ook moderne plankhouders. Deze hebben een strakke vormgeving, die goed past in woningen waar deze moderne look overheerst. Ze mogen dan in uiterlijk van elkaar verschillen; qua functionaliteit en gebruiksgemak zijn ze volledig vergelijkbaar. Het is gemakkelijk om deze plankhouders aan te brengen op de muur, waarna je heel eenvoudig de plank zelf kan plaatsen. Ook beschikken ze over voldoende draagkracht om een mooie rij boeken te kunnen houden.

Plankhouders ook voor het zwaardere werk

Soms is een plankhouder nodig voor het dragen van zwaardere voorwerpen. Zo kan je deze houder prima plaatsen in een garage, waar het niet zoveel uitmaakt of de houder een klassieke of moderne look heeft, maar waar het vooral belangrijk is dat hij het nodige kan dragen. Hiervoor hebben we de zware plankhouders. Deze zijn gemaakt met een extra versterking, zodat ze in staat zijn om meer gewicht te dragen dan de wat meer conventionele plankhouders. Deze houders zijn ook bijzonder eenvoudig te installeren, zodat het gebruiksgemak net zo aanwezig is als bij de houders die men gebruikt voor het dragen van de wat minder zware voorwerpen.

Uitgebreid assortiment plankhouders

Haxo heeft een uitgebreide eigen voorraad plankhouders, zodat er voor iedereen wel wat te kiezen valt. Bij ons vindt u een uitgebreide voorraad aan producten die in en om het huis gebruikt kunnen worden; van vijverbenodigdheden tot ijzerwaren. En ook als u op zoek bent naar meubelbeslag, kastplankdragers, vensterbankdragers, plankdragers of buisconsoles, heeft u bij ons veel te kiezen. Dit maakt Haxo tot de ideale plek voor iedereen die bezig is met een (ver)bouwproject.

Haxo biedt service en een scherpe prijs

Bij Haxo vinden we een goede relatie met onze klanten bijzonder belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat elke bestelling zo gemakkelijk mogelijk verloopt en dat je het product zo snel mogelijk in huis hebt. Heb je nog een vraag of wil je advies? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten geven je graag de informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken.