Spiegelvijver Vierkant | Waterspiegel

swipe

Merk:
Esschert
Artikelnummer:
TG292
Materiaal:
Zacht Staal
Levertijd:

2-5 werkdagen

€ 104,50 78,00 64,46 excl. btw

Je bespaart 25%


Productomschrijving Spiegelvijver Vierkant | Waterspiegel

  • Geleverd inclusief waterpas

De eerste spiegels die door mensen werden gebruikt waren kleine plassen met donker, stilstaand water. Rond 6000 voor christus werden in Turkije de eerste echte spiegels ontwikkeld, gemaakt van gepolijst obsidiaan, natuurlijk vukanisch glas. In 4000 voor Christus volgenden de gepolijste koperen spiegels. Rond 2000 voor Christus begonnen de Chinezen soortgelijke bronzen spiegels te vervaardigen. 

Spiegelingen hebben altijd tot de verbeelding gesproken. Zowel in de schilderkunst, fotografie als architectuur spelen weerspiegelingen een grote rol. Een prachtig voorbeeld hiervan is de waterspiegel in de stad Bordeaux. Om dit effect in eigen tuin te creëren, is deze vijverspiegel ontwikkeld. De vijverspiegel werkt als een spiegel; de weerspiegeling van omringende planten, bloemen, gebouwen en hemel zie je weer terug in het water. De wereld op z'n kop! 

Om optimaal van de waterspiegel te genieten, moet de waterspiegel waterpas worden gelegd. Voor een nog mooier effect kun je de waterspiegel in de tuin ingraven en meerdere, of waterspiegels van verschillende groottes, naast elkaar leggen en daarna tot aan de bovenkant vullen met water. 


Kenmerken Spiegelvijver Vierkant | Waterspiegel

Merk
Esschert
Barcode
8714982183188
Materiaal
Zacht Staal
Kleur
Zwart
Afmeting
78 x 78 x 8 cm