Boeddha waterornament

In een tuin met veel bladgroen of meerdere waterpartijen is een Boeddha waterornament perfect op zijn plaats. De rust die het beeld uitstraalt wordt extra versterkt door het zachte geluid van kabbelend water. Een vijver met een Boeddha waterornament aan de rand is een uitnodiging aan de vogels om heerlijk te komen badderen. Door de ingebouwde waterpomp en het waterreservoir past deze fraai decoratie op ieder terras of balkon.

Boeddha waterornament Ubbink

Het grote voordeel van een Boeddha waterornament van Ubbink is het duurzame design. De waterpomp is energiezuinig en het beeld zelf is van led verlichting voorzien. In plaats van steen is er het Boeddha waterornament van Ubbink uit polyresin vervaardigd. Dit materiaal is onderhoudsarm en blijft vrij van groene aanslag. Houdt u van afwisseling en diverse waterpartijen in uw tuin? Dan kunt u bij Haxo ook gemakkelijk een Ubbink waterornament uit een andere serie meebestellen!

Boeddha waterornament kopen

Haxo is hét online adres voor wie niet alleen voordelig maar ook eenvoudig een Boeddha waterornament wil kopen. Wij leveren niet alleen alle benodigde materialen, maar ook een duidelijke gebruiksaanwijzing waarmee u het waterornament snel kunt aansluiten. In ons uitgebreide assortiment tuindecoraties vind u alles voor een sfeervolle inrichting van uw tuin. Onze klantenservice geeft u daarbij graag vrijblijvend advies. Een Boeddha waterornament kopen doet u daarom het beste bij Haxo!