Vijveronderhoud

Als echte vijverliefhebber weet u waarschijnlijk ook dat bij het aanleggen en onderhouden van een vijver veel bij komt kijken. Het is een doorlopend proces waarmee prachtige resultaten worden geboekt en dat maakt het onderhouden van een vijver juist interessant en uitdagend! Met ons assortiment vijverbenodigdheden, waaronder vijveronderhoud verbluft u vriend en vijand met uw heldere vijver! 

Vijveronderhoud

Er zijn enorm veel mogelijkheden om de conditie van uw vijverwater, vissen en planten op peil te houden. In onze vijveronderhoud collectie vindt u vijverstofzuigersvijvernetten en vijverschepnetten waarmee u middelgroot tot groot vuil uit uw vijver te weren of vuil eenvoudig uit uw vijver te verwijderen.
Met de vijvertests houdt u nauwkeurig de waterkwaliteit in de gaten. Indien deze niet optimaal is, kunt met een vijverbehandeling de kwaliteit van het water verhogen.

Structureel vijveronderhoud  

Ook voor structureel vijveronderhoud bent u bij Haxo aan het juiste adres. Wanneer u een grote vijver heeft, gaat er al gauw veel werk in het onderhoud zitten. Onze vijverpompen en vijverfilters nemen veel werk uit handen. In bewegend water is de zuurstoftoevoer groter en kunnen schadelijke gassen in het water gemakkelijk ontsnappen. Een vijverpomp is dan een mooie oplossing. Wilt u echt helder vijverwater, dan kunt u eenvoudig een vijverfilter op de vijverpomp aansluiten. Hiermee kunt u eenvoudig algen doden, vuildeeltjes uitfilteren of organische resten met filterkool omzetten in voedingsstoffen.          

Vijveronderhoud online

Wanneer u in de winter uw vijver goed verzorgt, hoeft u in de lente weinig onderhoud te plegen voor een goed functionerende vijver. De vijververwarming van Haxo.nl zorgt voor zowel een goede temperatuur in het water als voldoende zuurstof, waarmee u de gezondheid van uw vissen en planten bevordert. Met onze vijverstofzuigers houdt u uw vijver bovendien helemaal netjes en schoon! Bij Haxo.nl bestelt u eenvoudig uw vijveronderhoud online en profiteert u van scherpe prijzen!