Waterornament

Zou u wel een vijver willen, maar laat de grootte van uw tuin dat niet toe? Of bent u juist op zoek naar een origineel waterspektakel? Dan zijn de waterornamenten van Haxo de ideale oplossing voor u. De waterornamenten brengen op een subtiele en unieke wijze leven in uw tuin dankzij de combinatie van water en design!

Waterornamenten

Haxo.nl heeft een ruime collectie waterornamenten die elke tuin laat opleven. Onze waterornamenten zijn verkrijgbaar in diverse formaten, vormen en materiaalsoorten.
Zo vindt u hier de volgende waterornamenten:

 

De waterornamenten uit onze webwinkel worden geleverd met een vijverpomp waarmee het water rondgepompt wordt. Daarnaast zijn een aantal waterornamenten uit onze collectie uitgerust met verlichting voor een sfeervol effect!

Waterornament vijver

Een waterornament aan de rand van uw vijver voegt extra sfeer toe met het rustgevende geluid van  kabbelend water. Veel watereffecten, zoals watervallen en beeklopen worden vaak aangedreven met een vijverpomp. Onze van oude whiskyvaten gemaakte houten waterornamenten en Boeddha waterornamenten hebben een eigen reservoir met pomp. Dat bespaart een hoop installatiewerk!    

Waterornament kopen

Ook wanneer uw tuin voornamelijk bedekt is met stenen, kunt de natuur dichtbij halen met een waterornament. Stenen waterornamenten zijn eenvoudig óp het terras te plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze in te graven waardoor uw terras en waterornament prachtig in elkaar overvloeien. Wordt er voor het weekend mooi weer voorspeld? Bestel vandaag een kunststof waterornament en Haxo zorgt voor een snelle levering. Zo kunt u heerlijk genieten van een prachtig waterornament in uw tuin.