Vijverpompen

De volgende stap die gemaakt wordt na het aanleggen van een vijver, is het plaatsen van een vijverpomp voor een optimale circulatie van het water. Bij Haxo.nl heeft u ruime keuze in vijverpompen van diverse topmerken als Messner & Hozelock voor kleine, middelgrote of grote vijvers.

 

Vijverpompen

Haxo.nl heeft een breed assortiment met verschillende soorten vijverpompen. Zo kunt u kiezen voor een basis vijverpomp, die uw vijverwater in beweging houdt. Of een fonteinpomp. Daarmee zorgt u voor een prachtig waterspel in uw vijver. Voor het creëren van vijverwater met een hoog zuurstofgehalte, kunt u kiezen voor een luchtmembraanpomp of een luchtpomp. In onze collectie vijverpompen vindt u ook filter- en dompelpompen waarmee u uw vijverwater schoon en helder houdt.

Vijverpompen en waterfiltering


Wanneer een vijverpomp het water in beweging zet, krijgen schadelijke gassen als gevolg van natuurlijke ontbindingsprocessen de kans om te ontsnappen. Het wegfilteren van dode plantenresten met een vijverfilter gaat gasvorming ook tegen. Met een vijverfilter kunt u bovendien algen bestrijden en andere vuiligheid uit het water filteren. Onze vijverpompen zorgen voor de toevoer van stromend water door een vijverfilter. Hierover vindt u meer bij de productinformatie. 
 

Vijverpompen kopen


Voor een schone en gezonde vijver, zijn vijverpompen echt een vereiste. In onze webwinkel voor vijverbenodigdheden treft u alles op het gebied van vijverpompen. Naast al onze losse vijverpompen kunt u ook kiezen voor een filter- en fonteinpomp 2-in-1. Hiermee creëert u een schitterend watertafereel in uw vijver. Heeft u nog vragen over de vijverpompen uit onze online winkel? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor deskundig advies!