Wilt u ook in de avonduren van uw vijver genieten? Dan mag de vijververlichting van Haxo.nl niet ontbreken aan uw vijver. In ons assortiment vindt u vijververlichting die op diverse manieren geplaatst kunnen worden. Van professionele buitenverlichting tot vijverspots tot onderwaterlampen. De meeste vijververlichting is voorzien van LED. Hierdoor bent u duurzaam bezig. Haxo heeft de vijververlichting voor uw vijver!

Vijververlichting

Vijververlichting LED

In de collectie vijververlichting treft u onder andere vijververlichting LED aan. Vijververlichting LED is zeer geschikt voor vijververlichting vanwege het extreem lage stroomverbruik. Een led-lamp verbruikt veel minder stroom dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Een led-lamp heeft ongeveer 5 tot 10 watt nodig om u vijver te verlichten. Bij een gloeilamp is dat maarliefst 50 watt. Tevens gaat led-verlichting ook veel langer veel. Het heeft gemiddeld 35000 branduren. Zo kunt u zonder dat u op de energiekosten hoeft te letten, elke dag uw vijververlichting aanzetten. Op deze manier geniet u dagelijks, ook wanneer u binnen bent, van een prachtig verlichte vijver met LED vijververlichting.

 

Vijververlichting Halogeen

Bij Haxo.nl heeft u ook ruime keuze in vijververlichting halogeen. Halogeenlampen geven warm wit licht waarmee uw vijver en tuin een serene uitstraling krijgen. In onze webwinkel vindt u vijververlichting halogeen in verschillende modellen en voor diverse doeleinden. Met inbouwverlichting kunt u uw vijver vanaf de bodem verlichten. Dit geeft een schitterend effect aan het wateroppervlak en u kunt goed bekijken wat er dagelijks voor leven afspeelt in uw vijver!

 

Vijververlichting kopen

Vijververlichting kan op veel verschillende manieren worden ingezet om ook ’s avonds van uw vijver te genieten. Met een onderwaterlamp krijgt uw vijver een prachtige avondlijke glans, maar laat u de buitenranden in een geheimzinnig schemerduister. Plaatst u vijververlichting langs de waterkant, dan worden naast uw vijver ook uw stenen waterornamenten en houten waterornamenten of Boeddha waterornamenten mooi belicht. Bij Haxo vormen tuin en vijver een geheel. Maak van uw vijver het stralende middelpunt van uw tuin en zet met vijververlichting een eerste stap! U kunt eenvoudig een van onze vijververlichting artikelen kopen om uw vijver nog mooier te maken.