Wilt u ook in de avonduren van uw vijver genieten? Dan mag de vijververlichting van Haxo niet ontbreken aan uw vijver. In ons assortiment vindt u vijververlichting die op diverse manieren geplaatst kunnen worden. Van professionele buitenverlichting tot vijverspots tot onderwaterlampen. De meeste vijververlichting is voorzien van LED. Hierdoor bent u duurzaam bezig. Haxo heeft de vijververlichting en alle andere vijverbenodigdheden voor uw vijver!

Vijververlichting

Wil je jouw vijver in de tuin een extra sfeervolle uitstraling geven? Ontdek dan de diverse mogelijkheden van vijververlichting die je eenvoudig online kunt bestellen in onze webshop. Maak van uw vijver het stralende middelpunt van uw tuin en zet met vijververlichting een eerste stap! U kunt eenvoudig een van onze vijververlichting artikelen en andere vijverbenodigdheden kopen om uw vijver nog mooier te maken. 

Vijververlichting heeft twee belangrijke doelen: het waarborgen van veiligheid en het creëren van visuele effecten. Met vijververlichting kun je de randen van het water en de paden rondom de vijver verlichten, waardoor mensen 's avonds veilig kunnen wandelen.

Naast het veiligheidsaspect kunnen de juiste verlichtingsoplossingen ook voor indrukwekkende visuele effecten zorgen en specifieke kenmerken van jouw vijver accentueren.

Bij vijververlichting heb je de keuze uit twee soorten:

  • Onderwaterverlichting die zich onder het wateroppervlak bevindt
  • Buitenverlichting die de omtrek van de vijver verlicht

Verlichting in de vijver

Maak bijvoorbeeld gebruik van sfeervolle LED-lampjes die onder water geplaatst kunnen worden, wat een betoverende gloed aan het water geeft. Vooral in combinatie met vissen zorgt dit 's avonds voor een schitterend schouwspel.
Met inbouwverlichting kunt u uw vijver vanaf de bodem verlichten. Dit geeft een schitterend effect aan het wateroppervlak en u kunt goed bekijken wat er dagelijks voor leven afspeelt in uw vijver!
Onderwaterverlichting wordt vaak gebruikt om fonteinen of sculpturen in de vijver op te lichten, waardoor ze extra opvallen. Met een onderwaterlamp krijgt uw vijver een prachtige avondlijke glans, maar laat u de buitenranden in een geheimzinnig schemerduister.

Verlichting rondom de vijver 

Daarnaast kun je ook kiezen voor verlichting rondom de vijver. Buitenverlichting maakt gebruik van witgetinte lichten die het wateroppervlak doen oplichten, waardoor bijvoorbeeld een waterval of een bijzondere plant prachtig wordt geaccentueerd. Plaatst u vijververlichting langs de waterkant, dan worden naast uw vijver ook uw stenen waterornamenten en houten waterornamenten of Boeddha waterornamenten mooi belicht.

Vijververlichting kopen

Onze collectie bevat diverse soorten spotjes die op een fraaie manier langs de oever geplaatst kunnen worden. Hierdoor kun je het licht direct op het water richten voor een prachtig schijnsel. De installatie van deze verlichting is eenvoudig en ze zijn speciaal ontworpen om uitstekend te functioneren in een vochtige omgeving. Bovendien zijn alle lampen voorzien van energiezuinige LED-verlichting, waardoor ze duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Voor extra flexibiliteit in de tuin bieden we ook verlengkabels aan, zodat je het assortiment naar wens kunt uitbreiden.

Stel je eens voor hoe prachtig jouw tuin kan worden met de juiste vijververlichting. Vooral tijdens warme zomeravonden zorgt het mooie licht vanuit de vijver of langs de oever voor een gezellige ambiance. Onze lampen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook energiezuinig, waardoor de extra kosten minimaal zijn. Wacht niet langer en kies jouw favoriete vijververlichting. De levering is snel en de installatie kost slechts een beetje tijd, zodat je direct kunt genieten van de betoverende sfeer in jouw tuin.

Ontdek nu de mogelijkheden van vijververlichting en transformeer jouw vijver in een veilige én visueel adembenemende omgeving. Bestel jouw favoriete vijververlichting eenvoudig online en geniet binnenkort van de betoverende sfeer!