Heeft u een vijver met kostbare vissen? Dan wilt u natuurlijk uw vissen beschermen tegen kapers zoals reigers. Uw  vissen kunt u onder andere tegen reigers beschermen met een reigerschrik. Bij Haxo vindt u alle vijverbenodigdheden waaronder diverse reigerschrik producten met verschillende afmetingen.

 

Reigerschrik

Reigerschrik plaatsen

In ons assortiment vindt u reigerschrik en reigerverjagers die op verschillende manieren te plaatsen zijn. U treft bij ons bijvoorbeeld reigerschrik met een reflecterend oppervlak waarop de ogen van roofvogels afgebeeld staan. De reigers zullen daardoor uw vijver niet meer durven te benaderen.

Slimme reigerschrik

Reigerschrik producten zijn bedoeld om reigers de hele tijd op afstand te houden, maar springen soms erg in het oog. Slimme reigerschrik producten, daarentegen, kunt u verdekt opstellen en detecteren de aanwezigheid van een reiger. De Nature Reiger Verjager reageert op grote vogels en katten en trakteert ze op een afschrikwekkende waterstraal. De Velda Reiger Verjager geeft een reiger de schrik van zijn leven met lichtflitsen en indringende roofdiergeluiden of ultrasoon geluid.   

Reigerschrik kopen

De reigerschrik uit onze collectie verjaagt niet alleen reigers. Wanneer u ook last heeft van vis stelende katten kunt u kiezen voor vijverschrikdraad. Deze geeft een elektrische puls af bij aanraking van het draad. Ook hebben wij draad in onze collectie waaraan hele kleine belletjes hangen. Doordat deze bij aanraking rinkelen, zullen katten en reigers schrikken en niet meer durven terugkomen. Een reigerschrik kopen doet u eenvoudig online bij Haxo!