Op zoek naar afkortzagen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Afkortzagen zijn hele geavanceerde zagen. Eigenlijk is het een compacte zaagtafel. Het voordeel van een afkortzaag is dat het een stuk kleiner is en daarom makkelijker te verplaatsen is. In de afkortzaag is er ook al een tafel in gemonteerd. Er is ook een handvat bevestigd aan de bovenkant van de afkortzaag. Dit handvat kunt u naar beneden trekken als u het materiaal wilt zagen. 

Afkortzagen

Afkortzagen Gebruik

Afkortzagen zijn geavanceerd en te gebruiken voor meerdere doeleinden. U kunt verschillende materialen zoals balken en laminaat afkorten in een hoek, in verstek of in dubbelverstek. U kunt met een afkortzaag ook verstekzagen. Een verstekzaag gebruikt u om snel en precies balkjes af te zagen. Voordat u begint met zagen is het belangrijk dat de zaag goed afgesteld is. 

Afkortzaag Onderstel & Laser

Een afkortzaag is handig in combinatie met een onderstel. Met deze combinatie kunt u ook grote stukken hout zagen. U heeft meer grip als u er een onderstel bij gebruikt. Een aantal afkortzagen zijn voorzien van een laser. Een laser is erg handig omdat u zo precies kan zien of de balk precies op lengte afgezaagd wordt. De laser geeft een zaaglijn weer van de plek waar het zaagblad komt. 

Afkortzagen Met Trekfunctie

De afkortzaag met een verstekfunctie kan alleen bewegen in een verticale richting. Dit is onhandig als u een brede plank wilt zagen. De afkortzaag met trekfunctie is een uitgebreidere functie. Deze kan niet alleen bewegen in verticale richting, maar ook in horizontale richting. Hierdoor kunt u bredere planken zagen.

Afkortzagen Merken

Einhell en Scheppach zijn de merken als het gaat om afkortzagen. Deze merken zetten altijd veel tijd en inspanning in hun afkortzagen. Zo test Einhell al hun producten in een eigen centrum in Shanghai. Daar heeft Einhell een eigen lab ontwikkeld van 1200 M². Hier wordt bijvoorbeeld getest of het product nog goed werkt en of er nog enige specificaties verbeterd kunnen worden.  

Bestel voor 23:00u uw favoriete afkortzaag en ontvang hem morgen al in huis!