Opzoek naar een slijpmachine? Haxo heeft een groot aanbod aan slijpmachines. Slijpmachines kunnen slijpen en zagen in materialen zoals staal en steen. U kunt uw gereedschap ook gladder en scherper maken. Als u de juiste slijpschijven heeft, kunt u ook roest verwijderen of materialen afbramen met een slijpmachine. Haxo biedt verschillende soorten slijpmachines aan van de twee Duitse merken Scheppach en Einhell. Deze twee merken houden zicht constant bezig met de verbetering van hun houtbewerkingmachines. 

Slijpmachines

Haakse Slijper Kopen

Haxo biedt verschillende soorten slijpmachines namelijk haakse slijpers en tafelslijpmachines. Met de haakse slijper kunt u verschillende materialen zoals steen en metaal slijpen. De slijpschijf staat haaks op de motor. Vandaar dat het een haakse slijper wordt genoemd. Ook kunt u met een haakse slijper roest verwijderen of afbramen van metaal. Een haakse slijper wordt ook wel een slijptol genoemd.

Tafelslijpmachine Kopen

Een tafelslijpmachine kunt u gebruiken voor het slijpen en polijsten van metalen en steen. Bovendien kunt u dit ook gebruiken voor tuin-keuken- en handgereedschap. Een tafelslijpmachine bestaat altijd uit twee slijpstenen en is zeer geschikt voor het slijpen van gereedschap zoals beitels en messen. Daarnaast kunt u er ook roestvlekken mee verwijderen. 

U kunt eenvoudig een van onze slijpmachines bestellen via onze webwinkel. Neem ook eens een kijkje bij onze gehele collectie machinegereedschap.