Boorhamer

Als een laag beton of andere harde steensoort moet wijken of worden voorzien van een boorgat, heeft u de zware jongens nodig. Een betrouwbare boorhamer van Haxo is er zo eentje. U heeft bij ons de keuze uit diverse modellen waarmee u elke klus snel, eenvoudig maar ook zeker efficiënt zult klaren! Bekijk onze ruime collectie aan veelzijdige apparaten om te zien welke het beste aansluit bij uw project. Bestel vervolgens uw boorhamer voordelig online bij Haxo!

Einhell boorhamer

Gewone boren zijn niet toereikend als u door de hardere steensoorten heen wilt. Met een Einhell boorhamer heeft u Duits topgereedschap in handen waarmee u door elke muur of grondlaag heen komt! Het hanteren ervan is eenvoudig dankzij de ingebouwde schokabsorberende grip. De meeste modellen zijn zeer multifunctioneel en kunnen als zowel klopboor en als beitel fungeren. Dankzij het grote vermogen en de krachtige boor van de Einhell boorhamer kunt u snel, precies en efficiënt met uw klus aan de slag!

Pneumatische boorhamer

Om hun werk extra kracht bij te zetten, werken sommige boorapparaten met samengeperste lucht. Een zogeheten pneumatische boorhamer vindt u ook bij Haxo terug! Let wel goed op wat de maximale boorcapaciteit in beton moet zijn voordat u een keuze maakt. Deze kan per machine verschillen. Bovendien willen we u er graag op wijzen dat een werkplek die bezaaid is met puin eenvoudig schoongehouden kan worden. Daarom raden we u aan om samen met uw pneumatische boorhamer ook een efficiënte stofafzuiging uit te kiezen.

Boorhamer kopen

Vroeger moest u alles nog met de hand doen maar tgenwoordig kunt u een elektronisch aangedreven boorhamer kopen! Wij hebben voor u alles in huis om door de hard(nekkig)ste steenlagen heen te komen. Heeft u een betonnen vloer die wel een koppie kleiner mag, of waar een stuk uit moet? Dan vindt u de perfecte voorhamer in onze paalhamer afdeling. Voor het maken van nauwkeurige gaten in welke harde steensoort dan ook, kunt u nog altijd het beste bij Haxo uw boorhamer kopen.