Bent u iemand die van klussen houdt? Dan is het handig om een zaagtafel aan te schaffen. Dit kunt u doen bij ons. De zaagtafels worden met een motor aangedreven. Zaagtafels zijn zeer geschikt voor het zagen van grove en massieve stukken planken. Een zaagtafel heeft veel instellingen en daardoor kunt u heel precies te werk gaan. Een aantal zaagtafels zijn ook uitbreidbaar zodat u nog beter kunt werken.

Zaagtafels

Zaagtafels Advies

Als u rechte zaagsneden wilt maken, gebruikt u een parallelegeleider. U kunt het werkstuk langs de geleider duwen en dan weet u zeker dat u een recht werkstuk doorzaagt. Als u wilt schuinzagen met een zaagtafel heeft u een verstekgeleider nodig. Schuinzagen doet u als u aan de slag gaat met vlonderplanken of plinten. U zet de verstekgeleider in de juiste hoek en u zet de plank er tegenaan. Het is haast onmogelijk om uit de losse pols een recht stuk te snijden. Daarom zijn zaagtafels i.c.m. geleider erg handig.

Zaagtafels Tips

U moet er wel altijd voor zorgen dat u veilig te werk gaat. Het allerbelangrijkste is dat uw vingers niet bij het zaagblad komen. U kunt een duwstok gebruiken om het laatste stukje van de plank tegen het zaagblad aan te duwen. Zo blijft het een stuk veiliger. Het is ook raadzaam om een veiligheidsbril te dragen tijdens het zagen. U moet ook altijd om uw rug denken als u te werk gaat met een zaagtafel. Als u een zaagtafel heeft met onderstel kunt u meestal de hoogte verstellen. Het is dan belangrijk dat u hem op de juiste hoogte instelt. Anders kunt u na een middagje zagen flink lastkrijgen van uw rug.

Zaagtafels Merken

De zaagtafels die wij in ons assortiment zijn van de merken Einhell en Scheppach. Deze twee Duitse merken hebben veel kennis op het gebied van zaagtafels. Zo heeft Scheppach al meer dan 90 jaar ervaring en Einhell meer dan 45 jaar. De zaagtafels worden ontwikkeld door een team dat bestaat uit ontwerpers. Nadat de zaagtafels gefabriceerd zijn, wordt alles altijd goed getest. Einhell heeft een speciaal lab in Shanghai waar zij alles testen.

Bestel eenvoudig een van onze zaagtafels en betaal veilig achter! Toch niet wat u zoekt? Bekijk dan al ons machinegereedschap.