Wilt u bochten zagen? Dan is een lintzaag ideaal. Lintzagen zijn ideaal voor het zagen van lange, grote planken. Met een lintzaagmachine kunt u ook goed bochten zagen. Een lintzaagmachine is altijd voorzien van een lintvormig zaagblad. De lintzaag heeft geen begin of eind dus u kunt steeds doorgaan met zagen. Dit is de reden dat de lintzaag zeer geschikt is voor lange, grote planken. Er is ook nog een lintzaag voor metaal.

Lintzagen

Scheppach Lintzagen

De lintzagen van Scheppach zijn van goede kwaliteit. Deze machines zijn ideaal voor in een werkplaats of een timmerwinkel. Scheppach biedt 3 lintzaagmachines: 

  • Scheppach Lntzaagmachine HBS20 8
  • Scheppach Lintzaagmachine Basa3 12
  • Scheppach Lintzaagmachine HBS300 12

De Scheppach lintzaagmachine Basa3 12 is een hele innovatieve machine. Deze Basa3 serie heeft zelfs prijzen gewonnen dankzij hun unieke kenmerken. Daarnaast heeft deze lintzaagmachine ook een onderstel met wielen. Dit maakt de lintzaagmachine makkelijk vervoerbaar. De zaagsnelheid is instelbaar tussen de 370 en 750 m/min.

Einhell Lintzagen

Einhell biedt twee lintzagen:

  • Einhell Lintzaag 250 Watt
  • Einhell Lintzaag TC-SB 305 U

De Einhell lintzaag TC-SB 305 U is van hoge kwaliteit en heeft veel kracht.  Dankzij het 750 watt motor heeft deze lintzaag genoeg kracht om door harde materialen heen te zagen. 

U kunt eenvoudig een lintzaag bij ons bestellen! Bekijk ook eens onze gehele collectie machinegereedschap.