Garden Lights

Bent u op zoek naar stijlvolle tuinverlichting? Garden Lights is een serie tuinverlichting die vormgegeven is door jonge Nederlandse ontwerpers en die iedere tuin sfeervol kan verlichten. Of u nu op zoek bent naar een buitenlamp, tuinlamp, tuinspots om mooie planten of bomen te accentueren of juist een vijverlamp? Garden Lights heeft voor iedere situatie een prachtig product in de aanbieding. In onze webwinkel Haxo kunt u de keuze maken uit een zeer uitgebreid assortiment van deze kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Neem een kijkje in onze winkel en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service!

Garden Lights 12 Volt - Led

Het merk Garden Lights heeft zich gespecialiseerd in 12 volt. Dit betekent dat alle lampen en accessoire werken op 12 volt. Deze lampen beschikken elk over een LED-lichtbron, wat ervoor zorgt dat de lamp een helder en consistent licht afgeeft. Daarnaast hebben led lampen als groot voordeel de duurzaamheid, deze lampen gaan namelijk nog jaren mee. Alle tuinlampen, buitenlampen,
grondspots, vijverlampen, tuinspots en zijn gemakkelijk op elkaar aan te sluiten met het eenvoudige Garden Lights Plug & Play systeem. Voor informatie bekijk het Garden Lights verlichtingsplan!

Het enige wat u moet weten is het totaal aantal wattage wat u aan lampen in uw tuin wilt hebben.
Dit weet je door het wattage van alle lampen en accessoire die u heeft uitgezocht bij elkaar op te tellen. Vervolgens kunt u een passende transformator uitkiezen. Garden Lights heeft drie transformatoren met elk hun eigen vermogen; 24 watt, 60 watt en 150 watt.

Zorg dat je altijd nog wat vermogen (watt) overhoud voor wanneer je in de toekomst nog lampen of accessoire wilt toevoegen. Bij deze transformatoren horen passende hoofdkabels om de lampen te verbinden met de transformator. Bij de 24 watt en de 60 watt transformator kunt u het beste gebruik maken van de SPT-1W hoofdkabel en voor de 150W een SPT-3 hoofdkabel.

De Garden Lights sets zijn een geschikte keuze voor iedereen die met prachtige verlichting de tuin wil opleuken. De producten van dit merk zullen iedere buitenliefhebber bevallen.

Garden Lights verkooppunten

Haxo verkoopt kwaliteitsproducten en is dan ook één van de Garden Lights verkooppunten in Nederland. Bij ons kunt u tegen scherpe prijzen vele producten van dit topmerk bestellen. Deze kunnen vaak direct uit voorraad geleverd worden, zodat u snel van uw aankoop kunt genieten! Wij zijn blij dat we één van de Garden Lights verkooppunten zijn, omdat het onze klanten in staat stelt schitterende tuinverlichting bij ons aan te schaffen!

Garden Lights kopen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten van deze fabrikant? Of wilt u online Garden Lights kopen? Op onze site bieden wij volop keuze voor u als prijsbewuste consument. De stijlvolle producten zullen u zeker bevallen. Wij adviseren u daarnaast graag! Onze uitstekende klantenservice staat u graag bij, mocht u vragen hebben. Haxo kan de prachtige producten snel leveren, mocht u bij ons Garden Lights kopen.