Scheppach

Scheppach

Scheppach staat bekend om haar goede kwaliteit. De slogan van Scheppach luidt 'Good working'. Dit staat voor goede, moderne producten die handig in gebruik zijn. Bovendien heeft Scheppach ook al 90 jaren ervaring. De houtbewerkingsmachines van Scheppach worden gemaakt in het Zuid-Duitse Ichenhausen. Daar beschikken ze over veel kennis. Scheppach heeft verschillende soorten machines zoals lintzagen, invalzagen en compressors

Scheppach Invalzagen

Alle Scheppach invalzagen zijn i.c.m. een geleiderail. Door deze goede combinatie heeft u meer precisie voor het zagen. U kunt ook een geleiderail bij ons bestellen. De PL45, 55 en 75 zijn voorzien van een parallelle inval. Hierdoor kan er glad worden gezaagd en is er een constante handpositie. De PL285 is voorzien van een laser zodat u nauwkeurig kunt zagen.

Scheppach Compressors

Al Deze Scheppach Compressors zijn eenvoudig te verplaatsen dankzij de wielen en het handvat. Als u echt een draagbare compressor wilt hebben, kunt u het beste kiezen voor de Scheppach Compressor Air Force. Deze compressor weegt slechts 1 kilo. Deze is ideaal voor op vakantie.

Scheppach Zaagtafels

Haxo biedt verschillende zaagtafels van het merk Scheppach. De meeste Scheppach zaagtafels zijn uitschuifbaar aan de linker- en rechterkant zodat u meer ruimte heeft om te werken. Daarnaast zijn de zaagtafels ook eenvoudig te verplaatsen dankzij de twee handvaten en de wielen aan de onderkant.