''Waar orde en netheid regeert daar zal beter worden gepresteerd''. Met dit in het achterhoofd heeft Stenda zijn gereedschapswanden geproduceerd. Met zijn makkelijke ophangmechanisme en eenvoudig te op te hangen opbergbakjes, gereedschapshaken en gereedschapshouders tover je jouw rommelige hobbykamer of werkplek om tot een geordende werkplek. 

Stenda heeft 4 maten en per gereedschapwand worden verschillende accessoires geleverd. Zo zijn er 2 verschillende maten ophangebakjes. De ophangbakjes zijn gemaakt om spijkers, schroeven, bouten , moeren en andere kleine artikelen in neer te leggen. Gereedschaphaken om los gereedschap in te haken. De gereedschaphouder is speciaal geproduceerd om bijvoorbeeld uw complete schroevendraaierset en dopsleutelset in te hangen. En de verticale gereedschapsset is perfect voor een 9-delige steeksleutel set. 

Stenda

Gereedschapswand 

De gereedschapwanden en onderdelen zijn gemaakt van polypropyleen, wat een zeer duurzaam materiaal is waar je nog jaren mee vooruit kunt. Polypropyleen is recyclebaar, grondwater neutraal, goed bestand tegen chemische oplossingen en is bestendig tegen bacteriegroei. 

Gereedschapswanden in verschillende maten

Stenda heeft voor elke hobbyist of harde werker een gereedschapswand, in de maten S, M, L en XL. En mocht u na aankoop toch willen uitbreiden is het zeer makkelijk om een nieuwe gereedschapswand bij te plaatsen. 

Tips voor het ordenen

Tijdens het ordenen van uw gereedschap is het handig om per ophangbakje, gereedschaphaak of gereedschaphouders stickers te plakken met de beschrijving van het gereedschap. Maar let wel op, stickers plakken vaak moeilijk op polypropyleen dus lees bij het gebruik van stickers goed of deze ook plakken op dit materiaal