Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en produceert unieke, functionele en decoratieve tuinartikelen die een verrijking vormen voor elke tuin. Bij Esschert Design gaan design en functionaliteit hand in hand en staat uniciteit hoog in het vaandel. Alle producten van Esschert zijn robuust, hebben een prachtige vormgeving, scoren hoog op gebruiksvriendelijkheid en zijn bovendien uniek in hun soort, zodat uw woning en tuin een eigentijdse uitstraling krijgen waar u jarenlang van kunt genieten. Haxo.nl is een officieel verkooppunt van Esschert Design en verkoopt een prachtige selectie uit het ruime assortiment van Esschert Design. Als officiële Esschert webshop kunnen wij u uitgebreid adviseren over de verschillende producten en voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u uw tuin ook verrijken met de prachtige producten van Esschert? Bestel uw Esschert Design artikelen vandaag nog in onze webshop.

Esschert Design: Enjoy the outdoor life

Esschert Design is een Nederlandse ontwerper en producent van unieke, functionele en decoratieve producten die op allerlei manieren in huis en in de tuin ingezet kunnen worden. Esschert Design heeft als missie om mensen te laten genieten van het buitenleven in zowel hun eigen tuin als in de natuur. Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen van de consument zodat iedereen onbezorgd kan genieten van het heerlijke buitenleven, ontwikkelt en produceert Esschert de meeste producten zelf. Hierdoor is het assortiment uniek, eigentijds en bevat het een passende oplossing voor elke woonstijl. Bij Esschert Design dient de natuur als inspiratiebron. Alle producten zijn geïnspireerd op of gemaakt van producten uit de natuur en bieden de natuur soms een helpende hand. Zo vormen de vogelproducten van Esschert een helpende hand voor alle vogels en zijn de producten voor tuindieren, zoals dierenvoer, een extra steuntje in de rug voor alle andere dieren in uw tuin. De producten van Esschert Design zijn afgestemd op diverse consumenten-lifestyle groepen:

  • Klassiek en landelijk
  • Jong en trendy
  • Modern design

Wilt u ook genieten van het echte buitenleven? Esschert Design kan voor elke woonstijl een passende oplossing leveren.

Het Esschert Design assortiment van Haxo.nl

Haxo.nl is een officieel verkooppunt van diverse producten van het innovatieve Nederlandse tuinmerk Esschert Design. De producten van Esschert Design staan bekend om hun hoge kwaliteit, prachtige design en hoge gebruiksvriendelijkheid en vormen een verrijking voor elke tuin. Het ruime assortiment van Haxo.nl bevat allerlei producten die het buitenleven vergemakkelijken en nog leuker maken. Alle producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop en voor vragen over Esschert Design producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Vogels & Tuindieren

Esschert Design heeft diverse producten ontwikkeld die het leven voor alle dieren in uw tuin vergemakkelijken. Zo kunt u bij Haxo.nl terecht voor allerlei producten voor de vogels in uw tuin, maar bevat ons assortiment ook producten voor andere tuindieren. Van Esschert Design vogelhuisjes en Esschert Design vogelbaden tot Esschert Design insectenhotels, bij Haxo.nl vindt u het allemaal. Met de Esschert Design artikelen voor vogels en tuindieren verhoogt u de levendigheid van uw tuin en zorgt u er bovendien voor dat uw tuin een fijne, veilige leefomgeving wordt voor allerlei tuindieren. Andere producten in de categorie Vogels & Tuindieren zijn onder andere:

Vuur

Wilt u het buitenleven optimaal ervaren, de gezelligheid van uw tuin verhogen en tot laat in de avond buiten kunnen genieten? Dan is de meest traditionele manier van verwarmen, namelijk met echt vuur, de beste keuze. Door te investeren in een goede vuurkorf, terraskachel of vuurschaal kunt u zich op koudere dagen en avonden op stijlvolle wijze warmen aan het heerlijke vuurtje en creëert u sfeervolle, gezellige momenten om nooit te vergeten. Esschert Design heeft diverse producten ontwikkeld die het mogelijk maken om op veilige en stijlvolle wijze te genieten van een gezellig en behaaglijk vuur. Zo kunt u bij Haxo.nl terecht voor robuuste Esschert Design vuurkorven, Esschert Design terrashaarden en stijlvolle Esschert Design vuurschalen. Alle soorten Esschert Design terraskachels zijn gemaakt van robuuste, sterke materialen, hebben een prachtige vormgeving en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat er voor elk soort tuin een passende oplossing geleverd kan worden.

Tuin & Terras

Verhoog het comfort van uw tuin met behulp van de producten voor tuin en terras van Esschert Design. Van prachtige Esschert Design meetinstrumenten tot praktische Esschert Design plantenhangers, het assortiment van Haxo.nl bevat allerlei Esschert Design producten die onmisbaar zijn in uw tuin. Alle Tuin & Terras artikelen van Esschert Design worden gemaakt van de allerbeste materialen, zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en vormen een verrijking voor uw tuin.

Tuinmeubelen

Bij Esschert Design begrijpen ze het belang van een fijne tuin waar u helemaal tot rust kunt komen. Om van uw tuin een plaats te maken waar u graag tijd doorbrengt, is een klein beetje ‘huiselijkheid’ onmisbaar. Met het tuinmeubilair en de tuinartikelen van Esschert worden uw tuin en terras een gezellige, sfeervolle plaats waar u het liefst elk vrij moment doorbrengt. Bij Haxo.nl vindt u diverse producten om uw tuin en terras sfeer te geven. Met bijvoorbeeld een prachtig Esschert Design tuintapijt wordt uw terras echt het verlengstuk van de woonkamer en kunt u bovendien eventueel lelijke bestrating op stijlvolle wijze verbergen. Ons ruime assortiment bevat allerlei producten van Esschert Design om van uw tuin en terras een fijne plaats te maken. Voor vragen en advies over alle Esschert Design artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Deur & Hal

Geef uw woning een stijlvolle entree, houd vuil buiten de deur en voorkom rommel in huis met behulp van de stijlvol vormgegeven Deur & Hal producten van Esschert Design. Bij Haxo.nl vindt u onder andere allerlei stijlen en formaten Esschert Design deurmatten en voetvegers, zodat wij voor elke woonstijl een passende oplossing kunnen leveren en iedereen kan genieten van een sfeervolle entree en een schone woning. Van rubberen en gietijzeren deurmatten tot voetvegers met rubber en kokos, de mogelijkheden en combinaties van de deurmatten en voetvegers van Esschert zijn eindeloos.

Gietijzer

Gietijzer is duurzaam, sterk, robuust, bestand tegen allerlei weersomstandigheden, biedt eindeloos veel mogelijkheden qua vormgeving en heeft een prachtige landelijke uitstraling. Omdat gietijzer een duurzaam en stijlvol product is dat in allerlei soorten tuinen en woningen past, heeft Esschert Design een ruime selectie gietijzeren producten in haar assortiment. Van huisnummers en meubelgrepen tot welkomborden en deurkloppers, met de gietijzeren producten van Esschert Design creëert u een stijlvolle woning waar u jarenlang van kunt genieten. Esschert Design wanddecoratie en andere decoratiematerialen zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop en worden binnen afzienbare tijd bij u thuis bezorgd, zodat u er zo snel mogelijk van kunt genieten.

Een sfeervolle woning en tuin met de producten van Esschert Design

Esschert Design biedt een uniek assortiment producten voor in en rondom het huis die het comfort verhogen en uw woning een stijlvolle uitstraling geven. De meeste producten van Esschert worden zelf ontworpen en geproduceerd, waardoor het assortiment bestaat uit unieke, praktische producten die helemaal aansluiten op het Nederlandse buitenleven. Bij Esschert Design gaan design en functionaliteit hand in hand. In hun ruime assortiment vindt u zowel praktische als decoratieve producten met een stijlvolle vormgeving en prachtige uitstraling, zodat het beste van twee werelden gecombineerd wordt. Wilt u de sfeer en het comfort van uw woning en/of tuin verhogen? Dan zijn de producten van Esschert Design onmisbaar.

Over Esschert Design webshop Haxo.nl

Haxo.nl is sinds een aantal jaren een officieel verkooppunt van het prominente, innovatieve, Nederlandse tuinmerk Esschert Design. Als officieel verkooppunt kunnen wij u alles vertellen over de producten van Esschert Design en kunnen wij u tevens uitgebreid adviseren. Omdat bijna alle Esschert Design producten in ons assortiment uit voorraad leverbaar zijn, kunt u bovendien binnen afzienbare tijd genieten van deze prachtige producten. Wilt u Esschert Design artikelen bestellen als zakelijke klant en bent u van plan om grotere aantallen te bestellen? Dan is het aan te raden om een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen. Wij bespreken de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie graag met u.

Vragen? Neem contact op met Haxo.nl

Heeft u een vraag over een artikel van Esschert Design, twijfelt u over uw keuze en bent u op zoek naar een deskundig advies of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Esschert Design producten bestellen als zakelijke klant? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk om te chatten met een medewerker via de chatfunctie in onze webshop. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee.