Wolf Garten

De verzorging van uw tuin wordt een eenvoudige klus met het tuingereedschap van Wolf Garten. Diverse scharen, grasmaaiers en zagen van dit zeer gewaardeerde merk maken onderdeel uit van ons assortiment. Het gereedschap van Wolf Garten zorgt ervoor dat uw tuin beter groeit en verzogd is dan ooit! Al sinds 1923 levert het van oorsprong Duitse merk Wolf Garten het beste van wat er te bieden is op het gebied van tuinonderhoud. Bekijk nu ons online assortiment en bestel het kwaliteitsgereedschap van Wolf Garten online!

Wolf Garten grasmaaier

Geef uw gazon de verzorging die deze verdient met een Wolf Garten grasmaaier. Sier uw tuin met een strak gemaaid grasveld. De BuePower grasmaaiers van Wolf Garten lopen op benzine en zijn geschikt voor gazonoppervlakten tot wel 1000m2! De maaibreedte bedraagt 46cm en met 22 kilogram is het een redelijk lichtgewicht maaier in zijn klasse. De Wolf Garten grasmaaier doet het zwaarste werk voor u. Als er aan de randen nog plukjes uitsteken, kunt u de klus met een Fiskars Graskantschaar uit onze webwinkel helemaal afmaken.

Wolf Garten snoeischaar

Om struiken te snoeien heeft u met een Wolf Garten snoeischaar het perfecte gereedschap in handen. Ons aanbod bevat scharen met uiteenlopende maximale takdiktes. Voor de grotere takken kunt u tevens bij ons terecht voor onze efficiënte boomscharen van Wolf Garten. Dit merk heeft scharen beschikbaar die door zowel links- als rechtshandige mensen gebruikt kunnen worden. Na een flinke knipbeurt met een Wolf Garten snoeischaar verdwijnen overhangende takken als sneeuw voor de zon!

Wolf Garten tuingereedschap

In de webwinkel van Haxo heeft u een ruime keuze als het aankomt op het betrouwbare Wolf Garten tuingereedschap. Gazonnen, heggen en bomen worden op een efficiënte manier gekortwiekt en bovendien ligt het tuingereedschap lekker in de hand. Met meer dan negentig jaar vakmanschap levert het Duitse merk Wolf Garten tuingereedschap waarop u kunt bouwen. Na het snoeien kunt u genieten van een tuin die weer volop kan groeien. Bestel daarom nu uw Wolf Garten tuingereedschap bij Haxo!