Fiskars

Geef uw tuin vorm precies zoals u dat wilt met het tuingereedschap van Fiskars. In de webwinkel van Haxo heeft u de keuze uit diverse scharen, bijlen en ander handgereedschap om de controle uit te oefenen over de begroeiing van uw tuin. Overhangende takken en onkruid worden met gemak verwijderd en de kwaliteit van uw tuin gaat er zienderogen op vooruit met het Fiskars tuingereedschap uit onze webwinkel! Bekijk nu het gehele Fiskars aanbod van Haxo online. Voor de échte tuinierder heeft Haxo een must-have. Met Fiskars Quikfit haalt u een product in huis voor vele doelen in uw tuin, tuinieren is nog nooit zó leuk en gemakkelijk geweest.

Fiskars Scharen

Zijn ongewenste takken en planten u letterlijk en figuurlijk een doorn in het oog? Met de verschillende Fiskars scharen uit ons ruime assortiment komt hier gauw een einde aan! Kleine planten en takken kunt u eenvoudig verwijderen met een Fiskars snoeischaar. Zitten boomtakken u in de weg? Ga deze dan te lijf met een Fiskars takkenschaar! Uw heggen worden weer mooi en strak met behulp van een Fiskars heggenschaar. Hiermee kunt u de puntjes op de i zetten nadat u met een automatische Fiskars heggenschaar het grootste werk heeft gedaan. De Fiskars scharen uit onze webshop zijn de trouwste hulpen tijdens het onderhouden van uw tuin!

Fiskars Schaar

Voor elke snoeiklus is er een geschikte Fiksars schaar in onze webwinkel. Voor grote en kleine klusjes vindt u bij Haxo de juiste schaar! Met een graskantschaar kunt u eenvoudig de randen van uw grasveld bijknippen en met een snoeigiraffe verwijdert u met alle gemak takken die op grotere hoogte hangen. Ook van uw onkruid komt u gemakkelijk af met behulp van de Fiskars onkruidtrekker. Welke Fiskars schaar u ook gebruikt om uw gazon, heg of andere begroeiing bij te knippen, uw tuin zag er nog nooit zo mooi uit!

Fiskars Bijl

Is uw tuin in zo’n staat dat u het bijltje erbij neer heeft gegooid? Pak dan maar eens een Fiskars bijl op, dan weet u dat het nog lang niet te laat is! In de webwinkel van Haxo vindt u diverse bijlen voor verschillende klussen; universele bijlen voor het kappen van stammen en takken en kloofbijlen voor het hakken van brandhout. De Fiskars kloofbijlen zijn vervaardigd van uit glasvezel versterkt kunststof. Dit maakt uw Fiskars bijl niet alleen heel sterk maar ook zeer duurzaam! Brandhout hakken ging nog nooit zo gemakkelijk met een Fiskars bijl van Haxo.